OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Προβληματισμένος ο Ίβκοβιτς...

Οι τελευταίες εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό έχουν προβληματίσει πολύ τον προπονητή της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος βλέπει τον σχεδιασμό που είχε κάνει να πηγαίνει στράφι και το μέλλον της ομάδας άγνωστο.

Η αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων είναι μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ αλλά πολύ μεγαλύτερο για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, ο οποίος από ομάδα πρωταθλητισμού μετατρέπεται σε ομάδα με δύσκολο και άγνωστο μέλλον, καθώς δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα, δηλαδή κάποιος που να ασχοληθεί και να έχει την οικονομική επιφάνεια για να επενδύσει στον Θρύλο και να τον κρατήσει ψηλά.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι φανερά προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις. Η αποχώρηση των Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ ανατρέπει πλήρως τα μέχρι τώρα δεδομένα και χαλάει κάθε πλάνο που είχε στο μυαλό του. Πλέον, ο σχεδιασμός που είχε κάνει μέχρι τώρα για την νέα χρονιά χάνεται και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς καλείται να αλλάξει άρδην το σκεπτικό του για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2011-12.

Χωρίς να υπάρχει στον ορίζοντα κάποια διαφαινόμενη λύση ο Σέρβος κόουτς δεν γνωρίζει αν πρέπει να κινηθεί για παίκτες- λύσεις ανάγκης ή για παίκτες πρωτοκλασάτους, που θα κρατήσουν τον Ολυμπιακό στο πάνθεον των ευρωπαϊκών κλαμπ. Ο Ίβκοβιτς έχει μια μικρή ελπίδα πως οι πρόεδροι θα ανακαλέσουν την απόφασή τους και θα παραμείνουν στην μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό, και όλα αυτά θα είναι μια κακή παρένθεση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ελάχιστες πιθανότητες και κύκλοι του "Ντούντα" δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραίτησης από την προπονητική θέση του Ολυμπιακού του

Σέρβου κόουτς. Η επόμενη χρονιά θα ήταν πιθανώς η τελευταία της πολυετούς καριέρας του πετυχημένου προπονητή και αυτή μετά τις τελευταίες εξελίξεις προβλέπεται πολύ "δύσκολη". Ο Ίβκοβιτς θα βάλει κάτω τα δεδομένα και εφόσον δει ότι η χρονιά θα είναι χωρίς στόχους, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει την καριέρα του από φέτος, αφήνοντας τον Ολυμπιακό.
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons