OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κάτω τα χέρια από τον Θρύλο...

Δεν σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το παρακάτω άρθρο. Ειλικρινά. Κι ας μου έλεγαν διάφορα, διάφοροι. Ότι οι ημέρες είναι επικίνδυνες, ότι ως δημοσιογράφοι πρέπει να προσέχουμε με τα ονόματα και τις καταγγελίες. Εμένα η θέση μου, μάγκες, είναι ξεκάθαρη. ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Κανείς δεν μπορεί να παίξει με τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν θέλει! Προφανώς ορισμένους τους ευνοούν τώρα οι συνθήκες, για να μπλέξουν τον Ολυμπιακό. Πώς να το κάνουμε, πουλάνε οι «ερυθρόλευκοι», σου λένε εδώ είμαστε…

Θα πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει περάσει πάρα πολλά και έχει ζήσει χειρότερες στιγμές. Και δεν πρόκειται να τους κάνει το χατίρι κανείς! Ναι, θα βγει ο κόσμος στους δρόμους αν πάνε να πειράξουν τον σύλλογο. Δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Κι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι αυτό που θα πρέπει να συμβεί, όσο κάποιοι συνεχίζουν να «παίζουν» με τον Ολυμπιακό.

Το ξαναγράφω έτσι, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δεν διαφωνώ με την έρευνα. Όσοι φέρουν ευθύνη, ας πάρουν τον δρόμο τους. Ξέρετε, ο άλλος που δουλεύει για 700 ευρώ τον μήνα (και αν) και προσπαθεί να πιάσει πέντε ματς στο στοίχημα, νιώθει λίγο… βλάκας όταν οι άλλοι κάνουν χοντρό παιχνίδι και γεμίζουν με εκατομμύρια τους λογαριασμούς τους. Έτσι είναι, όμως, στη ζωή. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια. Να δούμε τι θα γίνει. Ο κόσμος του Θρύλου παρακολουθεί τις εξελίξεις και ήδη δείχνει ποιον βάζει πρώτα και πάνω από όλους και όλα! Τον Ολυμπιακό! Την ερυθρόλευκη φανέλα, τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, την ιδέα… Γιατί έτσι είμαστε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ. Είτε καθόμασταν στα τσιμέντα του Καραϊσκάκη σε δύσκολες στιγμές είτε πανηγυρίζοντας τις κούπες σε ένα πολυτελέστατο γήπεδο.

Όσον αφορά στα διάφορα πρόσωπα που θα εμπλακούν, σίγουρα έχουν τις εξηγήσεις τους. Αναμένοντας απόψεις και αποφάσεις, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντα πάνω από όλους, για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!

* Πόσο δίκιο είχε ο πατέρας μου, όταν μου έλεγε φεύγοντας από τον Πύργο για να έρθω στην Αθήνα. «Παιδάκι μου, πρόσεχε ποιους έχει δίπλα σου. Πολλούς να ακούς, αλλά να αποφασίζεις μόνος σου».

* Τότε αυτά τα λόγια μού φαίνονταν πολύ… μακρινά. Στο βάθος του χρόνου, όμως, και έχοντας ως εικόνα τον κυρ Γιώργη με το καπέλο του αστυνομικού να «καίγεται» στο λιοπύρι Μεσσηνίας και Ηλείας, κατάλαβα πολλά.

* Γιατί, φίλες και φίλοι αναγνώστες, σημασία έχει το πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις. Να τις προλάβεις. Ας μην ξεχνάμε πως «φίλοι» θα παρουσιαστούν πολλοί, ποιοι σε σέβονται πραγματικά είναι το θέμα.

* Μέσα σε όλα αυτά που έχουν ξεσπάσει, σήμερα το μεσημέρι είναι να παρουσιαστεί και ο Φέισα. Ο Σέρβος χαφ που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και καλείται να δικαιώσει αυτούς που τον πίστεψαν.

* Με ρωτούν πολλοί φίλοι με e-mail για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Να περιμένουμε, παιδιά, αυτή είναι η απάντηση. Αλλά εισπράττω κι από εσάς, αυτό για τον Ολυμπιακό μας. Πάνω από όλους και όλα!

* Για το στοίχημα, πάντως, να μην τρελαθούμε! Όλοι οι Έλληνες έχουν ψάξει μια προχωρημένη πληροφορία. Παντού. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνει αυτό, αλλά στο τέλος, λίγοι πάνε ταμείο…

Διονύσης Βερβελές
http://www.gavros.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons