OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ξεκουράζεται και...

...συγκεντρώνει δυνάμεις, μέσα στο καλοκαίρι, για να επανέλθει δριμύτερος στη δράση, με τον Ολυμπιακό της καρδιάς του!

Ο παικταράς από το Βέλγιο διανύει, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του. Όμως αυτές τις ημέρες δεν έκανε μόνο ξεκούραση και… παραθερισμό. Πήγε σε διάφορα μέρη του πλανήτη, είναι η αλήθεια, αλλά τον Θρύλο δεν τον έβγαλε καθόλου από το μυαλό του.

Ο Μιραλάς περιμένει πως και πως την επανέναρξη των υποχρεώσεων του Θρύλου. Και φυσικά, πέρα από τις προπονήσεις και την προετοιμασία, το άχαρο κομμάτι δηλαδή, ο Κέβιν περιμένει πως και πως τη σέντρα στα φιλικά και εν συνεχεία στις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου. Να παίξει μπαλίτσα, δηλαδή, σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να παίξει… μπαλάρα!

Ο Κέβιν είναι «φτιαγμένος». Με τον Ολυμπιακό, με τους επόμενους τίτλους που θα κατακτήσει με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και φυσικά με τη συμμετοχή του στο Champions League!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες έγραφε στο twitter και στο facebook ότι είναι στις Σεϋχέλλες και… διακοπάρει, περιμένοντας πως και πώς να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά με τον Ολυμπιακό! Αυτός είναι ο παικταράς που γουστάρει ο λαός του Θρύλου να βλέπει. Τέτοια νοοτροπία τρελαίνεται να εισπράττει από τους ποδοσφαιριστές που φορούν την τιμημένη «ερυθρόλευκη».

Γι’ αυτό και όταν με το καλό αρχίσουν ξανά τα ματς του Ολυμπιακού και ο κόσμος γεμίσει τον Ναό, θα φωνάζει ξανά δυνατά «είσαι ο καλύτερος για… μας»!

http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons