OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Να ζήσετε ευτυχισμένοι...

Tην εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε (και) με θρησκευτικό γάμο ο Βασίλης Σπανούλης το βράδυ της Παρασκευής στο κτήμα Νάσιουτζικ. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού ευχήθηκαν ολόψυχα βίον ανθόσπαρτον, αν και οι νεόνυμφοι δεσμεύονται με πολιτικό γάμο από το 2009.

Ο Σπανούλης προσπάθησε να κλέψει την παράσταση βέβαια, καθώς προσήλθε με ένα αμαξάκι του γκολφ, αλλά λίγα λεπτά αργότερα έφτασε η Ολυμπία μέσα σε μία παλιά και συλλεκτική ρολς ρόις συνοδευόμενη από τον γιο του ζευγαριού, τον μικρό Θανάση.

Την έκπληξη έκανε ο Νίκος Ζήσης μαζί με τη σύζυγό του Φανή, καθώς κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγαν στον γάμο του κουμπάρου τους (τους έχει παντρέψει ο Σπανούλης), παρά τα όσα αντίθετα υποστήριζαν έτσι για να τον… τρομάξουν.

Από τον Ολυμπιακό το παρών έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του, καθώς και ο αδελφός του Γιώργος με τα της συζύγου του, ο Ράσο Νεστέροβιτς με την γυναίκα του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνοδευόμενος από τη Μαρία Τσουρή, ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Μάρκο Κέσελ, καθώς και οι φροντιστές και γιατροί της ομάδας, όπως επίσης και ο γυμναστής Αντρέας Γκατζούλης και ο μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν το ζευγάρι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Τάκης Τσαγκρώνης από την Ομοσπονδία, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Χατζής, ο Γιώργος Τσιάρας, πλήθος παικτών και φίλων του ζευγαριού. Τα βλέμματα βέβαια τράβηξε πάνω της και δικαίως η Κατερίνα Στικούδη.
 
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons