OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ντροπιασμένη γενιά…

Με την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου συνέδεσαν το όνομά τους παίκτες, προπονητές και διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ. Η μεγαλύτερη –βάσει τίτλων- ομάδας της Αργεντινής, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Μπελγκράνο, δεν ανέτρεψε ποτέ το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ύπαρξής της, κέρασε τους οπαδούς της το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία…

«Σκοτώστε τους ή πεθαίνετε» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών των «μιγιονάριος» πριν το καθοριστικό ματς, αλλά ούτε αυτό ήταν δυνατό να κάνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποδώσουν καλύτερα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες και οπαδούς βουρκωμένους, ενώ απειλήθηκαν και επεισόδια ελάχιστα πριν το τέλος, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες στους δρόμους τους Μπουένος Άιρες.

Η Ρίβερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6’ με τον Παβόνε, αφού ένα λεπτό νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει γκολ που δεν μέτρησε. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 62’ όταν μετά από τραγικό λάθος των κεντρικών αμυντικών των γηπεδούχων, ο Φαρέ με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο άνθρωπος που στην αρχή του ματς έγινε ήρωας της εξέδρας, μετατράπηκε σε τραγική φιγούρα στο 70’. Ο Παβόνε αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και το 1-1 διατηρήθηκε ως τέλος. Αποτέλεσμα που έστειλε τη Ρίβερ Πλέιτ στη δεύτερη κατηγορία και παράλληλα την έβγαλε από το πολύ κλειστό κλαμπ των ομάδων που δεν είχαν υποβιβαστεί ποτέ, στο οποίο παραμένουν Μπόκα Τζούνιορ και Ιντεπεντιέντε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ: Καρίσο, Μαϊντάνα, Φερέρο, Ντιάζ, Αφραντσίνο, Ασεβέδο, Αράνο, Περέιρα, Λαμέλα, Καρούσο, Παβόνε

ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ: Ολάβε, Λόγιο, Πέρεζ, Τάβιο, Τουρούς, Φαρέ, Μαλντονάδο, Μανσανέλι, Ροντρίγκεζ, Βάσκεθ, Περέιρα

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons