OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Κλεισμένος» Τζαβέλλας, «φευγάτος» Μέλμπεργκ (;)...

Θέμα ωρών είναι να γίνει και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θρύλο. Την ίδια στιγμή, πηγές από το Λιμάνι αναφέρουν ότι η απόκτησή του πιθανώς σχετίζεται με πιθανή αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να «χαλάσει» τη μεταγραφή του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θρύλο με συμβόλαιο που θα του αποφέρει 400 χιλ. ευρώ ετησίως και πλέον απομένει η τελική συγκατάθεση από τη γερμανική ομάδα στην οποία οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 700 χιλ. ευρώ. Εξελίξεις πιθανώς θα υπάρξουν ακόμη και σήμερα, αφού επιθυμία όλων των εμπλεκομένων πλευρών είναι να τελειώσει γρήγορα το θέμα, προκειμένου ο 24χρονος διεθνής αριστερός μπακ να δώσει το «παρών» στην «πρώτη» του Ολυμπιακού τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, πάντως, ένα άλλο θέμα που… σιγοκαίει εδώ και καιρό στο Λιμάνι και σχετίζεται άμεσα με την απόκτηση του Τζαβέλλα, ίσως ξαφνικά να «σκάσει» τα προσεχή εικοσιτετράωρα. Αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από την πιθανή αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια αυτό το καλοκαίρι. Πηγή από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γαύρο, σχολίαζε με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα του Τζαβέλλα πως για να έρχεται στον Ολυμπιακό ο μπακ της Άιντραχτ πρέπει λογικά να φεύγει ο Μέλμπεργκ…

Ένα θέμα που φυσικά έχει βάση, αν σκεφτεί κανείς το γεγονός πως ο Βαλβέρδε, μετά την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, έλεγε ότι είναι καλυμμένος με την άμυνα του Θρύλου. Από τη στιγμή που πιθανώς αποχωρεί κάποιος, εν προκειμένω ο Μέλμπεργκ, τότε ο νεοαποκτηθείς Ισπανός λογικά θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας και θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για το αριστερό άκρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons