OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ξεκινάνε οι προπονήσεις...

Από τη Δευτέρα (27/6) οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Καμπούρης θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό την επίβλεψη των Βαγγέλη Αγγέλου και Μίλαν Τόμιτς. Μαζί τους μπορεί να βρεθούν και οι Αντρέας Γλυνιαδάκης και Μιχάλης Πελεκάνος.

Αφού πρώτα προμηθευτούν τα προγράμματα εκγύμνασης από τον Αντρέα Γκατζούλη, οι Βαγγέλης Αγγέλου και Μίλαν Τόμιτς θα επιβλέπουν από τη Δευτέρα (27/6) τις πρώτες προπονήσεις ορισμένων παικτών της ομάδας.

Οι δύο συνεργάτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς βρέθηκαν στο Βελιγράδι και οργάνωσαν με τον τεχνικό της ομάδας το σχεδιάγραμμα της προετοιμασίας, της οποίας το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο Βαγγέλης Αγγέλου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στο κλειστό του Πέρα στο Φάληρο, για μια εβδομάδα, καθώς το ΣΕΦ φιλοξενεί αγώνες των Special Olympics και παρόντες στο αρχικό στάδιο θα είναι οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Καμπούρης (γιος του Αργύρη).

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μαζί τους να βρεθούν και οι Αντρέας Γλυνιαδάκης και Μιχάλης Πελεκάνος, οι οποίοι ουσιαστικά είναι ελεύθεροι αφού έχουν ολοκληρώσει τα συμβόλαια τους με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και περιμένουν την ειδοποίηση της διοίκησης για την ανανέωση ή μη της συνεργασίας τους με τον σύλλογο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραμένει στη Σερβία, όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία των "Πλάβι" στις 2 Ιουλίου, αλλά βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons