OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πρώτα οι ανανεώσεις...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να συζητήσουν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Πρωταρχικό μέλημα οι συζητήσεις με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και στη συνέχεια οι προσεκτικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Μπουρούση και Τεόντοσιτς.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε την Δευτέρα (20/6) στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να συζητήσουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.
Το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε τελικά την Τρίτη (21/6) το απόγευμα και όπως αποφασίστηκε οι ερυθρόλευκοι θα ασχοληθούν πρώτα με τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν αυτό το καλοκαίρι. Οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μιχάλης Πελεκάνος, Γιώργος Πρίντεζης, Τζαμόν Γκόρντον, Ράσο Νεστέροβιτς και Ανδρέας Γλυνιαδάκης είναι τυπικά ελεύθεροι και θα πρέπει οι Πειραιώτες να αποφασίσουν σε ποιους από αυτούς θα προτείνουν ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν επέλεξε να μην περιμένει τους ερυθρόλευκους και ήδη αποτελεί παρελθόν, υπογράφοντας για τα επόμενα τρία χρόνια στη Μακάμπι. Κανένα θέμα δεν τίθεται με τα συμβόλαια των Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάννη Μπουρούση. Τόσο ο Σέρβος γκαρντ, όσο και ο Έλληνας σέντερ δεσμεύονται με τον Ολυμπιακό και για τον επόμενο χρόνο και η διοίκηση της ομάδας δεν προτίθεται να μπει σε καμία διαδικασία συζήτησης με τους δύο παίκτες για την πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων τους την δεδομένη στιγμή.

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Τεόντοσιτς, σύμφωνα με τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να "ματσάρει" προσφορά ύψους 1.3 εκ. ευρώ (το buy out του συμβολαίου του) και αυτομάτως να κρατήσει τον παίκτη στο Λιμάνι. Στη συμφωνία του Γιάννη Μπουρούση με τους Πειραιώτες υπάρχει όρος που να επιτρέπει στον Ολυμπιακό να δώσει 200.000 ευρώ στον παίκτη αυτό το καλοκαίρι και να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ προβλέπεται και ένα buy out ύψους 1 εκ. ευρώ για το NBA.

Μόλις οι ερυθρόλευκοι "καθαρίσουν" με τις υποθέσεις των ανανεώσεων (ή μη), θα ξεκινήσουν την διερεύνηση των μεταγραφικών τους στόχων με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας. Το βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει το οικονομικό "άνοιγμα" των προηγούμενων ετών και οι κινήσεις θα είναι μετρημένες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα προσπαθήσουν να δυναμώσουν τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, θα έχουν επαφές με μάνατζερ παικτών αλλά πάντα μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Εξάλλου προβλέπεται να υπάρξει και το περιβόητο λοκ - άουτ στο NBA και να παρουσιαστούν "λαβράκια" από την Αμερική, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό. Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και πρώτα θα ξεμπερδέψουν με τους παίκτες του ήδη υπάρχον ρόστερ και μετά θα προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons