OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συζήτησαν Αβραάμ-νομικό τμήμα ΠΑΕ...

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνομίλησε με τον Γιάννη Μώραλη αλλά και το νομικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων" είναι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με το παράνομο στοίχημα, που είδε πρόσφατα το φως της δημιότητας και συγκεκριμένα για παράβαση του άρθρου 2 παρ. και 3 του Ν. 2433/1996 "ρύθμιση θεμάτων ΟΠΑΠ και άλλες διατάξεις", περί δελτίων στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης, για απάτη, ο υπαίτιος της οποίας διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημιά υπερβαίνουν το ποσό των 15.000 ευρώ και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ο Παπαδόπουλος πήρε τις κατευθυντήριες γραμμές από την ΠΑΕ για το πώς θα κινηθεί και στη συνέχεια βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του Λιούμπομιρ Φέισα, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια δήλωση. Όπως τόνισε η ΠΑΕ σύντομα θα αποχωρήσει και για διακοπές.
 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons