OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ψάχνει την έκπληξη...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» προσθέτοντας στην «φαρέτρα» του Ερνέστο Βαλβέρδε ένα «όπλο» κορυφαίου επιπέδου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ικανοποιώντας τις εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού, και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας, με πολυετή καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα, οι οποίοι αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, και έχουν την δυνατότητα να κάνουν την διαφορά. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το όνομα του Ντιέγκο, καθώς ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, με σπουδαία καριέρα σε Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης και Γιουβέντους, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Σελεσάο, βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την Βόλφσμπουργκ. Η περίπτωση του 26χρονου χαφ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς το κασέ του είναι «τσουχτερό, φτάνοντας στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία επιστροφής στα πάτρια εδάφη, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως «όπλο» και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League.

Στα υπ’όψιν των ιθυνόντων του Ολυμπιακού παραμένει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο διεθνής Σέρβος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λίβερπουλ, ενώ οι Κιμ Κάλστρομ και Μιγκέλ Αρτέτα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς επίσης και οι Αλεκσάνταρ Χλεμπ και Ελάνο για τις πτέρυγες, αποτελούν εξίσου «τρανταχτά» ονόματα που μπορούν να δώσουν το «κάτι παραπάνω» στην ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, όσον αφορά στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής «τρέχει» και η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την οριστική απάντηση της Βαλενσιέν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον 25χρονο Κολομβιανό μέσο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για το Copa America, και εκφράζεται αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει οριστικά με αίσιο τρόπο, με τον γαλλικό σύλλογο να κάνει αποδεκτή την πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα τα τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, με τους Πειραιώτες να καταβάλουν στην Βοϊβοντίνα 1 εκατομμύριο ευρώ, και τον νεαρό Σέρβο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας έναντι 220.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να «αδειάσει» θέση ξένου στον Ολυμπιακό, με την παραχώρηση κάποιων εκ των Πάντελιτς, Λεάντρο, Βάντερσον, Σουμπίνιο και Λεονάρντο.
 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons