OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Το σύνθημα που συγκλόνισε...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πανταχού παρών και το απέδειξε με την συμπαράσταση του στην ομάδα στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο στον Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη. Το συγκλονιστικό σύνθημα με το οποίο αποθέωσαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί τους πολίστες του Θρύλου για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ!

"Που έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ", λέει χαρακτηριστικά ο ύμνος του Ολυμπιακού, προκειμένου να δείξει την επιρροή που ασκούν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί σε αυτόν τον σύλλογο.

Ο κόσμος του Θρύλου είναι πανταχού παρών και το απέδειξε με την συμπαράσταση του στην ομάδα στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο (11/6) στον Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη. Εκστασιασμένοι οι φίλοι των Πειραιωτών από τη νίκη απέναντι στον ΝΟΒ και την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ (11ο) στην ιστορία του τμήματος, τραγουδούσαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, αποθεώνοντας τους πολίστες της ομάδας γι' αυτό που κατάφεραν παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν και αγωνίζονταν από την αρχή της φετινής σεζόν.

Υπήρξε όμως ένα συγκεκριμένο σύνθημα που συγκλόνισε και το οποίο δείχνει πως ο λαός του Θρύλου ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει όσους τα δίνουν όλα για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, όσους βάζουν πάνω από συμβόλαια και χρήματα την Ολυμπιακή ιδέα. "ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και ΜΑΓΚΕΣ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, σας ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές", κραύγαζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, υποκλινόμενοι στους παίκτες του καθοδηγητή Βαγγέλη Πάτερου. Λόγια που προκαλούν ανατριχίλα, δείγμα της τρέλας που κουβαλάνε, όσοι είχαν την ευτυχία να "φάνε" από μικροί την ένεση με το μικρόβιο, την ανίατη αρρώστια, που λέγεται "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"!

1 σχόλια:

Manolog3 είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons