OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Να γίνω Νο1

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και για τον Μπάλας Μέγιερι ο στόχος είναι ένας και μοναδικός και φυσικά σχετίζεται με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο βήμα μπορεί να έγινε, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας έχει ακόμη μεγάλη απόσταση να διανύσει για να σκεφτεί έστω ότι καθιερώθηκε ως βασική επιλογή κάτω από τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια.

Το στοίχημα λοιπόν του Μέγιερι είναι να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει να περπατήσει αυτήν τη διαδρομή, μετά το χρίσμα που του έδωσε ο Ισπανός τεχνικός στο ματς του Champions League με τη Ντόρτμουντ.

Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά αλλά εκφράζει τη διάθεση του να το κερδίσει, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Πάντα είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πίστευα ότι η δουλειά που έχω επενδύσει, αργά ή γρήγορα θα αναγνωριζόταν και θα επιβραβευόμουν. Για ενάμιση χρόνο είχα μόνο τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα κάτω από τα δοκάρια. Ομολογώ ότι αυτή η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, παρά το γεγονός ότι περίμενα, ούτως ή άλλως, μία ευκαιρία για να αποδείξω πράγματα. Για να μην αναφέρω ότι στην τελευταία μου σεζόν Φερεντσβάρος, στο πρωτάθλημα είχα ορισμένες πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο προπονητής μου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφάσισε να με βάλει στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League, παρότι δεν είχα καμία συμμετοχή μέχρι τότε. Αυτή ήταν μία πολύ σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης για εμένα.

Ο κάθε τερματοφύλακας που είναι δεύτερος, προσπαθεί να επηρεάσει τον προπονητή με την απόδοσή του, σχετικά με το ποιος θα είναι ο Νο.1 γκολκίπερ της ομάδας. Θέλω να κερδίσω για μεγαλύτερο διάστημα την εμπιστοσύνη του και ως εκ τούτου, δουλεύω ακόμη πιο σκληρά, γιατί προσβλέπω μακριά», δήλωσε στην «Nemzeti».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons