OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πάντελιτς: «Τέσσερα χρόνια ακόμη»

Θέμα έγινε ο Μάρκο Πάντελιτς και τα τέσσερα γκολ που «κέρασε» στα δίχτυα της Κέρκυρας, στην εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού.

Μέχρι και οι Ολλανδοί ασχολήθηκαν με τον Σέρβο, αφού μάλλον τους εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Πάντελιτς δεν είναι στις πάνω-πανω επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε κι όμως μέχρι στιγμής έχει δώσει στους «ερυθρόλευκους» οχτώ τέρματα στις ελάχιστες φετινές συμμετοχές του.

Το στοίχημα βέβαια για τον ίδιο, όπως είχε αναφέρει και σε παλιότερες δηλώσεις του, είναι να εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομάδας και τα σχέδια του προπονητή για όσο χρόνο κρίνει εκείνος ότι χρειάζεται. Και το κάνει!

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με του Πειραιώτες και ενώ κατά τα φαινόμενα θα έδινε ελάχιστα κανείς προγνωστικά υπέρ της περαιτέρω ανανέωσης στη συνεργασία των δύο πλευρών, η διάθεση του 32χρονου φορ να δώσει παράταση στην καριέρα του αλλά και το άγρυπνο επιθετικό ένστικτο ίσως δώσουν νέα τροπή.

«Πριν από ένα χρόνο είχα αποφασίσει να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Αλλά αν μπορώ να βοηθήσω, τότε θα παίζω για ακόμη τέσσερα χρόνια ποδόσφαιρο, ακόμη και με την Εθνική ομάδα».

Εξάλλου, σε παιχνίδια όπως αυτά με την Κέρκυρα και περιόδους σαν αυτήν που διανύει ο Ολυμπιακός, με το απουσιολόγιο να σφύζει από ονόματα, ένας Πάντελιτς δεν είναι κακός!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons