OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Να ξεμπερδεύει γρήγορα...

Τη βελτίωση που παρουσιάζει σταθερά σε κάθε του παιχνίδι καλείται να παρουσιάσει και απόψε (19:00 ΝΕΤ) στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ικαρο για την 8η αγωνιστική της Α1.

Ο Θρύλος προέρχεται από τη σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Καντού και το ματς απέναντι στο σύνολο του Άρη Λυκογιάννη μπορεί να χρησιμεύσει ως μια καλή προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Νανσί. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα θελήσει να δει ξανά από τους νεαρούς του παίκτες τη διάθεση και την αποτελεσματικότητα στην άμυνα που... έπνιξε τους Ιταλούς την Πέμπτη. Διότι η άμυνα αυτή, θα μπορέσει να τον βοηθήσει να πετύχει το πρώτο «διπλό» στην Ευρωλίγκα στον αγώνα του με την Νανσί στην Γαλλία και να κυνηγήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή την πρωτιά στον «τρελό» όμιλό του.

Όπως είπε και ο Βαγγέλης Αγγέλου εκτός από τη νίκη, το παιχνίδι με τον Ίκαρο θέλουν στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιηθεί και για την προετοιμασία της αναμέτρησης με τους Γάλλους και κακά τα ψέματα, το μυαλό των παικτών θα βρίσκεται εκεί.

Δυστυχώς τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό να ηρεμήσει. Τελευταίο "θύμα" ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αύριο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons