OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Το καλύτερο δώρο...

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου ήταν παρούσα στη σημερινή (19/12) παρουσίαση μιας προσπάθειας ιδιαίτερα αξιέπαινης η οποία πρέπει να τύχει και της ανάλογης συμπαράστασης. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μαζί με τις εκδόσεις Skarline έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το παραμύθι «Θρύλος, ένα παραμύθι... μία ιστορία». Ένα παραμύθι διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα το οποίο μέσω 100 σκίτσων δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς φίλους της ομάδας να μάθουν για την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

«Είμαστε μία οικογένεια όλος ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για μία πραγματικά καλή προσπάθεια και όλοι οι πατεράδες πρέπει να πάρουν στα παιδιά τους αυτό το βιβλίο για να μάθουν από μικρή ηλικία την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα», δήλωσε ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης πρόσθεσε: «Ξέρουμε το πάθος των μικρών για τον Ολυμπιακό και αυτό το βιβλίο για δώρο για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι καλύτερο».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος, ο τιμ μάνατζερ του ανδρικού πόλο, Άκης Λογοθέτης, ο αρχιπροπονητής του στίβου του Ολυμπιακού Τάκης Βεντίκος, οι αθλήτριες πόλο Βάσω Μαυρέλου, Γεωργία Γαρατζιώτη, ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Τέλης Σωτήρχος, ο έφορος της αντρικής ομάδας βόλεϊ Λευτέρης Χρυσοφάκης και το μέλος του Ερασιτέχνη Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Δύο λόγια για το βιβλίο. Πρόκειται για την ιστορία του Ολυμπιακού σε παιδικό παραμύθι, διανθισμένη με 100 σκίτσα! Η Skarline εξέδωσε μία καλαίσθητη αθλητική εικονογραφημένη ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδας, την οποία μπορείτε να βρείτε στα περίπτερα και που τιμάται με 14,90 ευρώ. Μάλιστα έσοδα από την πώληση του βιβλίου, θα δοθούν στον Ερασιτέχνη για την οικονομική ενίσχυσή του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons