OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 (Panteliccc 10')(Panteliccc 17')(Panteliccc 29')(Panteliccc 63')



Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βαλβέρδε παράτεξε τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα, ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολες. Τόσα μαζεμένα προβλήματα δύσκολα θα αντιμετωπίσει ξανά (αν και με όσα έχουν φέτος τα μάτια μας, σιγουριά δεν μπορεί να υπάρξει). Οι παίκτες όμως που έπαιξαν το έκαναν πολύ εύκολο σχεδόν με τη σέντρα και ουσιαστικά δεν μας αφήνουν… χώρο να κάνουμε εκτεταμένη ανάλυση.

Γεγονός είναι ότι οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς για να «καθαρίσουν» νωρίς, ώστε όταν λογικά θα εμφανιζόταν και η κούραση, να μην έχουν άγχος. Έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Πάντελιτς που παραμένει πάντα ένας μεγάλος σκόρερ, «ξέσπασε» στον Γκαλίνοβιτς.

Μπορεί ο Σέρβος να ήταν ο άνθρωπος που τελείωνε ιδανικά τις προσπάθειες της ομάδας, το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια στο χορτάρι και μάλιστα κάποιοι έπεισαν τον Βαλβέρδε ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί και στο μέλλον. Για τον Φετφατζίδη το έχουμε δει αρκετές φορές, τέτοια περίπτωση είναι και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος δείχνει ότι θα αντέξει το βάρος της φανέλας. Ο Μέγιερι όταν χρειάστηκε πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Όσο παίζει τόσο καλύτερα.

Είναι επίσης φανερό ότι η ομάδα είχε το μυαλό της στο ματς αυτό και μόνο. Η Ευρώπη πέρασε και άπαντες συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Με την ποιότητα που υπάρχει στο λιμάνι, το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλές «τεσσάρες» και γιατί όχι νέες «εξάρες» όπως με τη Δόξα Δράμας. Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι σε τρία σερί ματς έχουν 12 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, παίζοντας με πειραματικά σχήματα. Οι αριθμοί δεν «παίζουν», δείχνουν όμως μια τάση. Τους καταγράφουμε και στην πορεία θα μας φανούν χρήσιμοι. Το μυαλό τώρα στον Λεβαδειακό, ο οποίος είναι καλύτερος από την Κέρκυρα. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την εικόνα των ερυθρόλευκων…


Οι 11: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Οι Γιάννης Μανιάτης και Πάμπλο Ορμπάιθ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι με τον Γιάννη Φετφατζίδη σε ρόλο δημιουργού και αντί - Ιμπαγάσα. Οι Κέβιν Μιραλάς και Τζαμέλ Αμπντούν θα ξκινούν τις προσπάθειές τοςυ από τις δύο πτέρυγες ακι αθ δίνουν βοήθειες στον μοναδικό καθαρόαιμο προωθημένο Μάρκο Πάντελιτς, που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης, μετά το «διάλειμμα» με την Άρσεναλ 

Αναφορικά με την Κέρκυρα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Γκαλίνοβιτς θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξί μπακ θα είναι Γκουστάβο, τα δύο στόπερ οι Μαϊστόροβιτς και Βενέτης και αριστερό μπακ ο Κοντοδήμος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Όσμαν, Χαμπλ και μπροστά τους θα παίζει ο Γραμμόζης. Αριστερό χαφ θα ξεκινήσει ο Αγρίτης, δεξί ο Καλαντζής και στην κορυφή ο Ιωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons