OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εμπιστοσύνη στο ρόστερ, μεταγραφές μόνο εάν...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και μίλησαν για μεταγραφές. Τι είπε ο Ισπανός για το υπάρχον ρόστερ και πότε θα τα ξαναπούν.
 
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από την Κυριακή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη την Τρίτη το πρωί και συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε, προκειμένου να μιλήσουν για το σχεδιασμό της ομάδας.

Πρόεδρος και προπονητής συμφώνησαν πως το υπάρχον ρόστερ είναι γεμάτο και το απέδειξε τους τελευταίους μήνες. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να μην δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες του Ολυμπιακού μ' όλα αυτά που κατάφεραν.

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λοιπόν,  διαβεβαίωσε τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών πως εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αφού παρά τους τραυματισμούς, τις απουσίες και όλα τα προβλήματα που προέκυψαν αυτούς τους πρώτους μήνες, η ομάδα βγήκε αλώβητη και έκανε μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι δύο πλευρές συμφωνούν απόλυτα πως δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφές και υπάρχει ικανοποίηση για τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, τότε όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρξει κάποια προσθήκη τον Γενάρη.

Υπάρχει βέβαια πάντα ένα "εάν" που έχει να κάνει με τους παίκτες που θα προταθούν. Αν προκύψει ένας καλός ποδοσφαιριστής και μια καλή ευκαιρία, τότε Βαλβέρδε και Μαρινάκης θα την εξετάσουν και ίσως κάνουν την υπέρβαση. Αναφερόμαστε φυσικά σ' έναν χαφ που θα μπορεί να παίζει στις πτέρυγες.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο Ολυμπιακός θα εμπιστευτεί το ρόστερ που έφτιαξε το περασμένο καλοκαίρι και θα στηριχθεί σ' αυτούς μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός αν γίνει η έκπληξη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή, στη νέα συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη, που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons