OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Όλα εξαρτώνται από την απόδοση μας...

Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ερνέστο Bαλβέρδε.

Ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε καλή ομάδα την Ρουμπίν Καζάν την οποία οι παίκτες του πρέπει να σεβαστούν για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει την δυνατότητα να εξετάσει λεπτομερώς την Ρουμπίν τους επόμενους μήνες ενώ για την κλήρωση στον γύρο των "16", επισήμανε ότι δεν διατηρεί καλές αναμνήσεις, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σάλτσμπουργκ- Μέταλιστ.

"Όχι, η Ρούμπιν δεν είναι το φαβορί. Δεν υπάρχουν φαβορί, ειδικά σε αυτή τη φάση. Ούτε εκείνοι, ούτε και εμείς. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτή μαζί με τον ΠΑΟΚ απέκλεισαν την Τότεναμ. Θεωρώ ότι είναι καλή ομάδα. Όλα εξαρτώνται από την απόδοσή μας. Αν πάμε εκεί και είμαστε καλοί, τότε θα ωφεληθούμε. Πρέπει να σκοράρουμε εκτός έδρας. Πρέπει να ανησυχούμε για όλους τους αντιπάλους. Για αυτό τα πήγαμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σεβόμασταν όλους τους αντιπάλους.

Είδα μόνο το παιχνίδι στο Καζάν. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Έχουμε καιρό μπροστά μας, παρόλο που η Ρούμπιν δεν θα έχει πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο για να μελετήσουμε τα παιχνίδια της και να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζω και τις δύο ομάδες. Με τη Σάλτσμπουργκ δεν έχω καλές αναμνήσεις, ενώ στη πρώτη θητεία μου είχαμε παίξει με τη Μέταλιστ και τα θυμάμαι καλά. Είναι καλή ομάδα και στην έδρα της είναι επικίνδυνη. Και με τις δύο τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons