OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ψυχολογία ανεβαίνει...

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για την αυτοπεποίθηση που αποκτάει με τα γκολ που πετυχαίνει στα τελευταία ματς, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση.

Όταν παίζεις και παίζεις καλά και βάζεις και τα γκολ, αγωνίζεσαι καλά στον χώρο και δίνεις τις πάσες τότε είσαι ευχαριστημένος και η ψυχολογία ανεβαίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στράικερ στην web-tv της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την επομένης του εμφατικού 4-0 των "ερυθρολεύκων" στην έδρα του Λεβαδειακού.

Τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό και το γκολ που σημείωσε:

"Μεγάλη σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε. Πήραμε τρεις βαθμούς. Η ομάδα είναι στην κορυφή. Οι άλλες ομάδες έχουν να παίξουν ένα με δύο παιχνίδια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα είναι και πάλι στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε από εκεί και πέρα να την κρατήσουμε αυτή την πρώτη θέση".

Την αυτοπεποίθηση που αποκτά από τα γκολ στα τελευταία ματς:

"Σίγουρα, λογικό είναι. Όταν παίζεις και παίζεις καλά και βάζεις και τα γκολ, αγωνίζεσαι καλά στον χώρο και δίνεις τις πάσες τότε είσαι ευχαριστημένος και η ψυχολογία ανεβαίνει".

Τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Λεβαδειακό:

"Ήθελα να κάνω κεφαλιά και τελευταία στιγμή είδα τον τερματοφύλακα πως απλώθηκε και αν έκανα κεφαλιά θα βρίσκαμε μεταξύ μας… Γι' αυτό σταμάτησα, γύρισα λίγο και προσπάθησα με το πόδι, αλλά δεν τη βρήκα την μπάλα όπως ήθελα. Τι να κάνουμε…".

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

"Σίγουρα θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι που εμείς χρειαζόμαστε τους τρείς βαθμούς. Σεβόμαστε τα Γιάννενα. Έχουμε παίξει ένα φιλικό παιχνίδι που δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά με τέτοια παιχνίδια κερδίζεις το πρωτάθλημα και πρέπει να τα κερδίζουμε οπωσδήποτε. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε προς το παρόν και την Κυριακή να είμαστε όπως πρέπει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons