OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ρυθμιστής θα είναι ο Γέστε...

Ένα θέμα που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την απόκτηση άλλου χαφ ή όχι από τον Ολυμπιακό, είναι ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος μέσος ξεπέρασε πλέον τους όποιους τραυματισμούς τον ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και αυτό που περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Γέστε στο ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Παίζοντας μάλιστα η ομάδα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, γεγονός που θεωρητικά δυσκολεύει τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές, όμως ο Γέστε δεν φάνηκε να επηρεάζεται αρκετά απ’ αυτό.

Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι τώρα ο Γέστε δεν έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, αυτά που πραγματικά μπορεί αφού έχει χάσει σχεδόν όλα τα ματς της ομάδας εξαιτίας τραυματισμών. Αυτό όμως που κάνει τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν, είναι η ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής ο Γέστε. Είναι από τους παίκτες που με μία τους ενέργεια μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα και για αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να δουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Βάσκος μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, και ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει πως και πως τον Γέστε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι ο Βαλβέρδε ήταν αυτός που έδωσε το «οκ» για τη μεταγραφή του Βάσκου μέσου, αφού τον γνώριζε καλά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ξέρει πολύ καλά τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει ο παίκτης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons