OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Ερυθρόλευκο" καραβάνι στην Λιβαδειά...

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί την Τετάρτη στην Λιβαδειά ο Ολυμπιακός. Δείτε πότε ξεκινά η διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων.

Άλλη μια δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά στην Λιβαδειά, με αντίπαλο τη τοπική ομάδα, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Μαζί τους βέβαια, οι Πειραιώτες θα έχουν και έναν δυνατό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο τους, που θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Βοιωτίας.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξασφάλισε, πάνω από 2.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους που θέλουν και μπορούν να ταξιδέψουν την Τετάρτη στην Λιβαδειά και έτσι το γήπεδο αναμένεται να γίνει ένα μικρό... "Καραϊσκάκης".

Το αν θα εξαντληθούν τα εισιτήρια είναι ένα άλλο θέμα, αφού ναι μεν η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού για να υποστηρίξουν την ομάδα τους είναι μεγάλη, αλλά και οι τιμές των εισιτηρίων είναι υψηλές. 25-30 ευρώ, δεν είναι λίγα για έναν άνθρωπο, ειδικά σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αντίθετα, είναι πάρα πολλά. Άλλωστε δεν θα παίξουν στο "Μπερναμπέου", αλλά στο δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς. Η διάθεση πάντως θα ξεκινήσει την Τρίτη:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης, εξ’ αναβολής, αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ" την Τετάρτη, 14/12/2011 και ώρα 18:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τρίτη 13/12 από τις 10:00-18:00 και την Τετάρτη 14/12 από τις 10:00-13:00.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€ και 30€".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons