OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός – Καντού (21:00, NS3)

Απόψε ο Θρύλος είτε θα νικήσει είτε θα χάσει η Καντού... Άλλο ενδεχόμενο δεν υπάρχει και στο απόρθητο ΣΕΦ οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα κάνουν κατάθεση ψυχής, ώστε να προσθέσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο στο ενεργητικό τους, σφράγιζοντας ίσως και από σήμερα την πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους Ιταλούς (21:00, NS3) και θέλει πρώτα απ' όλα να πάρει την 5η νίκη του εντός έδρας σε ισάριθμους αγώνες και παράλληλα να πάρει εκδίκηση για το 64-63 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία. Ο Μπαζίλε και η παρέα του έχουν ήδη περάσει, αλλά θα παλέψουν για το διπλό, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο γκρουπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη, εφόσον αυτή συνδυαστεί με ταυτόχρονη επικράτηση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επί της Μπιλμπάο στην Κωνσταντινούπολη, εξασφαλίζουν από σήμερα την πρόκριση.

Σε περίπτωση ήττας ή αν οι Βάσκοι περάσουν νικηφόρα από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα αγωνιά μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όταν και θα αντιμετωπίσει τη σχεδόν καταδικασμένη (όχι πάντως μαθηματικά) να αποκλειστεί Νανσί στη Γαλλία.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά και πέρα από τον τραυματία Βασιλόπουλο, όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Ο Θρύλος μπορεί και πρέπει να πάρει αυτό το ματς!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα (Ισπανία), Εμίλιο Πέρεθ Πισάρο (Ισπανία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 5-3
2. Καντού 5-3
3. Κάχα Λαμποράλ 5-4
4. Ολυμπιακός 4-4
5. Μπιλμπάο 3-5
6. Νανσί 3-6 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons