OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κουβέντα για την ταμπακιέρα...

Μετά τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα των… κύκλων να πιάσουν δουλειά. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» τονίζουν ότι στο «τριφύλλι» δεν τοποθετήθηκαν ουσιαστικά για το θέμα της βίας μετά τα όσα έγιναν στην Κατερίνη και έτσι επίσημα δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά.

Οι Πειραιώτες, μέσω κύκλων, ξεκαθαρίζουν ότι η χθεσινή τους τοποθέτηση είχε ως στόχο να καυτηριάσει αρχικά την τακτική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία όπως αναφέρουν, δίνει λαβή σε κουκουλοφόρους κρετίνους να μπαίνουν στα γήπεδα και να κάνουν επεισόδια και επιπλέον, την αναλγησία, όπως την χαρακτηρίζουν, των αρμόδιων φορέων για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας, οι κύκλοι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζουν ότι η ανεύθυνη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των αρμόδιων φορέων πλήττει συνεχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια του φίλαθλου κόσμου.

Βραβεύτηκε ο Μώραλης

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, σε ειδική εκδήλωση που έγινε, βράβευσε τον δ' αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Μώραλη, για την πολύπλευρη προσφορά του στον σύλλογο.
Ο Μώραλης ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να διακρίνονται για τέτοιες ενέργειες προσφοράς στον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons