OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτοι και την Άνοιξη...

«Πρώτοι και στην Άνοιξη του 2012»… Αυτό ευχήθηκε ο Κέβιν Μιραλάς σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού στην οποία έδωσε το «παρών» αυτός και αρκετοί συμπαίκτες του. Ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τους Τζεμπούρ και Πάντελιτς…

«Οι χορηγοί δίνουν μεγάλη οικονομική βοήθεια στον σύλλογο και ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης είναι αρκετά σημαντικό και για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία σε τέτοιες εκδηλώσεις να δούμε τους φιλάθλους μας και εκτός αγωνιστικών χώρων και αισθανόμαστε την αγάπη τους», τόνισε ο Βέλγος για την στήριξη των χορηγών του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Στόχος είναι να είμαστε στην κορυφή και την Άνοιξη του 2012, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να πούμε επάνω σε αυτό, θέλουμε και φέτος να είμαστε πρωταθλητές», είπε.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πιερικό ο Κέβιν Μιραλάς ανέφερε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να βρούμε τα τελευταία... ίχνη ενέργειας που μας έχουν μείνει. Αν όλοι έχουμε το κίνητρο και τη διάθεση τότε θα πάρουμε την πρόκριση», και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την συχνότητα που πετυχαίνει γκολ αυτός αλλά και οι άλλοι επιθετικοί της ομάδας…

«Αν ο καθένας μας καταφέρει να τελειώσει με 20 γκολ τη χρονιά τότε θα είναι κάτι φανταστικό», τόνισε.

Τέλος παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να αντέξει η ομάδα να είναι το ίδιο καλή και στις τρεις διοργανώσεις αλλά… «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε πιο μακριά και στις τρεις». 

Την υπόσχεση ότι η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού λόγω εορτών θα αποτελέσει την κατάλληλη αφορμή για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα στο νέο έτος έδωσαν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων που έδωσαν το «παρών» σήμερα σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Φετφατζίδης, Κέβιν Μιραλάς και Ραφίκ Τζεμπούρ έδωσαν το «παρών» στην εορταστική εκδήλωση της Peugeot. Στο κατάστημα βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί για να δουν από κοντά τους παίκτες των Πειραιωτών, να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας και να υπογράψουν αρκετά αυτόγραφα.

«Είναι το λιγότερο μπορούμε να κάνουμε. Να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις, να δίνουμε χαρά στα παιδιά και τον απλό κόσμο», τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε την Peugeot που είναι δίπλα μας αυτόν τον καιρό και ελπίζουμε να συνεχίσει», είπε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στο νέο έτος…

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να δικαιώσουμε όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμάς. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή, για αυτό δουλεύουμε και για αυτό είμαστε εδώ. Θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο και καλύτερο ποδόσφαιρο για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα», είπε.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πιερικό σχολίασε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για έναν θεσμό που ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει. Θα πάμε σοβαροί και προσγειωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια ευχή… «Το 2012 να έχει επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που πάντα έχει επιτυχίες. Είμαστε μέσα και στους 3 στόχους της ομάδας. Να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη συνέχεια».

Και ο Ράφικ Τζεμπούρ –αρχικά- αναφέρθηκε στη σημασία των χορηγών… «Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε στιγμές κοντά στους φιλάθλους μας γιατί είναι λίγες οι φορές που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ξέρουμε ότι η βοήθειά των χορηγών είναι πολύ σημαντική γιατί μας στηρίζουν και έτσι μπορούμε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», πρόσθεσε και συνέχισε αναφερόμενος στις εμφανίσεις του στην χρονιά που τελειώνει… «Θα έλεγα ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη μου χρονιά».

Τέλος αναφερόμενος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η πρόκριση αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση… Όσον αφορά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Θα κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι αυτά τα ματς του Κυπέλλου είναι παγίδες για αυτό και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αποφύγουμε τον κίνδυνο», τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons