OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τους πάει... 3Χ9=27...

Λες και είναι συνεννοημένοι οι κυνηγοί του Θρύλου, σκοράροντας όταν πρέπει έτσι ώστε να είναι όλοι μαζί στον πίνακα. Ο Τζεμπούρ επέστρεψε με γκολ, έφτασε στα 9 τον Πάντελιτς και τον Μιραλάς και θυμήθηκα μια ωραία λαϊκή ατάκα...

«Θα τους πάει τρεις εννιά εικοσιεφτά», λέμε όταν κάποιοι θα θορυβηθούν από κάτι. Και πώς να μην τρομάζει τους αντιπάλους της η επίθεση του Ολυμπιακού όταν σκοράρει με μεθοδικότητα, πλουραλισμό και κατά βούληση!

Τα εννιά γκολ από τον καθένα εκ των τριών κανονιέρηδων της ομάδας, δίχως πέναλτι μάλιστα σχεδόν όλα, δείχνουν την ισχύ της ομάδας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Την ώρα που αμυντικά παρατηρείται σημαντική βελτίωση καθώς για πέμπτο σερί ματς ο Μέγιερι δεν μαζεύει μπάλα από τα δίχτυα.

Όλα αυτά τα ωραία δε σημαίνουν, φυσικά, ότι στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός ικανοποίησε. Ηταν φανερό ότι το μυαλό είχε ταξιδέψει πριν από το σώμα για τις γιορτές, αν και υπάρχει και το ματς της Τετάρτης στην Κατερίνη για το Κύπελλο. Με τόσα σερί παιχνίδια, βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι περίμενα πολλά περισσότερα απόψε. Και ίσως ούτε και ο κόσμος που από κάποια στιγμή κι έπειτα ασχολήθηκε με τα κάλαντα για τον Παναθηναϊκό και την αποθέωση για τον Τάσαρο Πάντο.

Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η νίκη και η αποφυγή απωλειών από τραυματισμούς. Σίγουρα η επανεμφάνιση του Τζεμπούρ και του Γέστε. Η γκολάρα του Φουστέρ που επανήλθε κι αυτός στους γνώριμους ρυθμούς. Και η αμυντική σταθερότητα που προαναφέρθηκε, με εξαίρεση το λάθος στη φάση με τον Μπακαγιόκο που θα μπορούσε να φέρει άγχος από το πουθενά.

Σε κάποιους μπορεί να κακοφάνηκε ότι ο Πάντελιτς μπήκε τόσο αργά στο ματς, αλλά δεν είναι ώρα για γκρίνιες από εκεί που δεν υπάρχει λόγος και από τη στιγμή που η ξεκούρασή του Μάρκο σε αυτό το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένη. Σε άλλους, μακριά από εμάς, κακοφάνηκε που στη φάση του 40 ο διαιτητής δεν έδωσε... πέναλτι στην έξοδο του Μέγιερι και άρχισαν τα σχόλια στα blogs. Δεν τους... φάνηκε καθόλου ότι υπήρχε οφσάιντ νωρίτερα που δεν δόθηκε, αλλά - όπως πάλι λέει ο λαός - «ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή».

Εμείς στο δρόμο μας, και στην κορυφή σε όλο το 2012...



Χρήστος Μεγγλίδης
 http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons