OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 15:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό, εξ αναβολής, αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τζιμπούρ, ενώ οι Φέισα, Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ιμπαγάσα, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί και απεικονιστικά η πορεία της αποκατάστασής του. Και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Γέστε, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, αύριο στις 10:30.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons