OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Με απουσίες, αλλά με ψυχή...

Τέτοια ματς είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό. Πολλές οι απουσίες, η ομάδα να θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης και τα κοράκια να είναι έτοιμα να ρίξουν... πυρά αν έρθει ένα κακό αποτέλεσμα. Ε σε κάτι τέτοιες στιγμές ο Θρύλος συσπειρώνεται, γίνεται πιο δυνατός και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Λίγες ημέρες μετά την γλυκόπικρη γεύση που άφησε το ανεπανάληπτο 3-1 επί της Άρσεναλ, η ομάδα του Πειραιά καλείται να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει την εγχώρια πραγματικότητα που την βρίσκει αντιμέτωπη με την Κέρκυρα στο νησία των Φαιάκων (19:30, NOVA 2).

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια και για το λόγο αυτό οφείλει να παίξει την μπάλα του και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ποιος ξέρει, μπορεί να γκελάρει ο Παναθηναϊκός στη Ν. Σμύρνη και η κορυφή να είναι για τα καλά δική του. Αλλωστε, εκεί πρέπει να είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα, στην πρώτη θέση!

Το θέμα είναι ότι ο «Τσινγκούρι» ψάχνει να βρει «γιατρειά» στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Οκτώ απουσίες για τους «ερυθρόλευκους». Και τι απουσίες! Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Γέστε, Φέισα και Τζεμπούρ.

Γενικώς ο «Τσινγκούρι» την μαγειρεύει την ενδεκάδα στο μυαλό του. Σκέφτεται για την άμυνα τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου και Μαρκάνο. Στον άξονα προβληματίζουν οι ενοχλήσεις του Μοντέστο στον τετρακέφαλο. Οπότε, το πιο πιθανό είναι να δούμε τους Ορμπάιθ - Μανιάτη ως αμυντικά χαφ και μπροστά τους τον Φετφατζίδη. Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν ένας εκ των Αμπντούν ή Μόνχε, ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς.

Πέρυσι, ο Θρύλος επικράτησε 0-2 στην Κέρκυρα με γκολ των Μιραλάς και Πάντελιτς, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Λέτε να έχουμε και φέτος επανάληψη αυτού του σκηνικού; Ίδωμεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons