OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερο από το 2011...

Κάθε καινούργια χρονιά που έρχεται, όλοι κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο αύριο…. Τσάμπα είναι τα όνειρα και  δεν φορολογούνται…. ακόμα…. με την ελπίδα να πεθαίνει πάντα τελευταία!!!! Πώς νομίζετε ότι συντηρούνται εν ζωή οι αλλόθρησκοι;;; ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΕΛΠΙΔΑ  ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ…. Αυτή είναι η συνταγή της επιβίωσης με μπόλικο αντιολυμπιακό μένος για να δέσει το γλυκό…..

Τουλάχιστον εμείς οι ολυμπιακοί , αθλητικά μπορούμε να χαμογελάμε και μέχρι ένα σημείο τα όνειρα και οι ελπίδες να  είναι βάσιμα υλοποιήσιμες… Αρκεί να γίνονται τα βήματα που μπορούμε να κάνουμε σωστά και σταθερά…. και να μην κοιτάμε το σήμερα η το αύριο αλλά το …. μεθαύριο!!!!!! Σκοπός μας δεν πρέπει να είναι μόνο το φετινό  πρωτάθλημα…. Αλλά τα επόμενα πρωταθλήματα…. Και το EUROPA LEAGUE , …. δεν  είναι όνειρο άπιαστο αλλά βάσιμα υλοποιήσιμο, ειδικά φέτος….

Δεν πρέπει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να αφήσει την τεράστια ευκαιρία που του δίνεται να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη!!!!  Η ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ  και μια εκ των ΜΕΤΤΑΛΙΣΤ   Η  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ  σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο….

Γιατί είναι σημαντικό να προχωρήσει;;;; Γιατί θα δώσει τουλάχιστον 3 ακόμη ευρωπαικά παιχνίδια στην έδρα του… άρα έσοδα από τα εισιτήρια , τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις… θα μαζέψει κάποια χρήματα ακόμη από τις νίκες [ και , τις ισοπαλίες ενδεχομένως] που για να προκριθείς θα φέρεις…. Θα μαζέψει βαθμούς για την  Ευρωπαική του βαθμολογία… που όσο πιο πολλοί είναι τόσο θα αναπληρώσουν την περσινή κακή χρονιά ,και ενδεχομένως να του φέρουν καλύτερη κλήρωση, στο επόμενο τσάμπιονς λίγκ…

Και αν με το καλό φτάσεις στους 8…. Τι νομίζετε ότι απέχει το Βουκουρέστι;;;;  2 παιχνίδια στον Πειραιά και άλλα 2 εκτός… και λίγη τύχη στην κλήρωση. Τι διάολο , μια φορά και μας δεν θα μας κάτσει;;; Με την Γιουνάιτεντ και την Σίτι θα πέσουμε;;;; Την τύχη όμως πρέπει να την κυνηγάς… Η ομάδα πρέπει  να ενισχυθεί  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ….   ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ  ΑΚΟΜΗ  ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ……

Εκεί πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος… και όχι να βάλουμε σε προτεραιότητα το πρωτάθλημα εις βάρος της Ευρώπης… γιατί μπορούμε και τα δύο… Πρωταθλήματα έχουμε ,και δόξα τω Θεό καλά να είμαστε  θα ζήσουμε πολλές ακόμη φιέστες… αλλά η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ δεν πρέπει να περιμένει…. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να φανεί συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία.. Να μην αφήσει ΠΑΛΙ  την ευκαιρία να πάει χαμένη..

Θα είναι κρίμα και άδικο μ αυτό το υλικό , μ αυτόν τον προπονητή, και με αυτήν την διοίκηση να μην γράψουμε ιστορία… . ενισχύοντας την ομάδα εκεί που έχει ανάγκη, επενδύοντας σε παίχτες που θα κάνουν την διαφορά…  κάνοντας ακόμη και  οικονομική υπέρβαση…. που μπορείς να την αποσβέσεις από  φέτος….. και το καλοκαίρι να χρειαστείς ελάχιστες  προσθήκες… ανάλογα με το τι θα γίνει με τις ανανεώσεις και τους δανεικούς…

Την ίδια ώρα που σε άλλα σωματεία αρκετοί ψάχνονται για να την κάνουν προφανώς μην πιστεύοντας στον… ¨Αη- Βασίλη  και το μέλλον των ομάδων τους…. Για μας το 2012 θα είναι σίγουρα καλύτερο από την περσινή χρονιά… το θέμα είναι εμείς  να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις  εκείνες  που απαιτούνται για να το κάνουμε … τέλειο…..
ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΑΞΕΧΑΣΤΗ  ΓΙΑ ΜΑΣ …. ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ…..



Αλέκος Αδαμαντόπουλος
 http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons