OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 18/12, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ενώ οι Μέλμπεργκ και Φέισα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Μακούν ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια το ατομικό του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.


  http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons