OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αν πάρει τώρα τερματοφύλακα, αυτός θα είναι ο Κούζτσακ...

Έχοντας κατά νου τα δεδομένα, προχωράμε παρακάτω για να σας πούμε και ποιος θα αποτελέσει προτεραιότητα αν ο Αργεντινός αποτελέσει παρελθόν για τους ερυθρόλευκους.

Το όνομα που είναι πιο ψηλά απ’ όλα είναι του Πολωνού Τόμας Κούζτσακ! Του Πολωνού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος είδε το Καλοκαίρι να έρχεται ο Ντε Χέα αντί του Φαν Ντερ Σάαρ και φυσικά οι ελπίδες του να πάρει θέση βασικού εξανεμίστηκαν. Ακόμη και στο Λιγκ Καπ και στο κύπελλο Αγγλίας μοιράζεται το χρόνο με τον Δανό Λίντεγκαρντ.

Ο μεγάλος του καημός είναι να παίξει κάπου βασικός για να έχει ελπίδες να κληθεί στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, μιας και το Γιούρο γίνεται το Καλοκαίρι στην πατρίδα του. Όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να συβεί αυτό… Το συμβόλαιο του 29χρονου Κούζτσακ με τη Γιουνάιτεντ, τελειώνει το Καλοκαίρι. Η Αγγλική ομάδα τον δίνει από τώρα σε ομάδα εκτός Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να ζητήσει χρήματα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει πολλές πιθανότητες να γίνει, από τη στιγμή που το αποφασίσουν στον Ολυμπιακό. Και φυσικά να δώσουν εγγυήσεις στον Πολωνό ότι θα είναι αυτός βασικός! Μόνο έτσι μπορεί να έρθει στον Πειραιά.

Επαναλαμβάνουμε επίσης ότι πρέπει πρώτα να βρεθεί τρόπος αποδέσμευσης του Κοστάντσο.

*Υπάρχει άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση που μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Τον ξέρουν καλά στην διοίκηση… Καλύτερα απ’ όλους τον ξέρει αυτός που πρέπει…

*Ο Ίσακσον είναι επίσης εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ με την Αϊντχόβεν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ομάδα που μετέχει στην ίδια διοργάνωση. Αν πάμε για Καλοκαίρι τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Όλα όμως έχουν σειρά προτεραιότητας…
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons