OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Δεν έχουμε πολύ χρόνο να αντιδράσουμε…

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη, που θα μείνει εκτός δράσης για 20-30 μέρες, άλλαξε άρδην τα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Νανσί στη Γαλλία. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει το χρόνο ούτε για να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του, ούτε φυσικά για να «κλείσει» αντικαταστάτη.

«Ο τραυματισμός του Σπανούλη ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο τώρα που θα παίξουμε χωρίς τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ μας, αλλά και χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αντιδράσουμε, αλλά οφείλουμε να το κάνουμε», δήλωσε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε: «Αν παίξουμε ομαδικό μπάσκετ, μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα προβλήματα».

Ο Κώστας Σλούκας, που θα έχει αυξημένο ρόλο μετά την απώλεια του αρχηγού της ομάδας, τόνισε με τη σειρά του: «Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι απέναντι στη Νανσί. Τώρα που θα παίξουμε χωρίς τον ηγέτη μας, θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι. Η Νανσί θα έχει υψηλό κίνητρο για να νικήσει. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της και δεν θα έχει άγχος. Είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορο κι έξυπνο μπάσκετ στην έδρα της, αλλά εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε πως αξίζουμε τη νίκη».

Ο Ολυμπιακός με νίκη καταλαμβάνει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, ενώ με ήττα τερματίζει τρίτος ή τέταρτος. Πάντως ο στόχος της πρόκρισης στο Top 16 έχει εξασφαλιστεί από την περασμένη αγωνιστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons