OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Προσπαθώ να δίνω το 100%...

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της εκδήλωσης που έχει καθιερώσει κάθε Σάββατο ο Ολυμπιακός στο Red Store.

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού, δήλωσε άγνοια για το μέλλον του στο λιμάνι, μιας και ακόμα δεν ξέρει το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στο 2011, το οποίο χαρακτήρισε επιτυχημένο, είπε πως δίνει πάντα το 100% για την ομάδα και γι' αυτό ο κόσμος τον εκτιμάει, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες μάχες του Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν.

«Αυτή τη στιγμή προέχουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει μεγάλο διάστημα μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Ρώσους»,
το σχόλιό του για την κλήρωση των Πειραιωτών με τους Ρώσους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μέλμπεργκ:

Πώς εισπράττεις την αγάπη του κόσμου;

«Αυτό έχει τα πάνω και τα κάτω του. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι. Ίσως αυτό είναι που βλέπει ο κόσμος από μένα. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής. Δεν υπάρχουν μυστικά για να είσαι αρεστός στον κόσμο».

Υπάρχουν μυστικά για να αποκλείσει ο Ολυμπιακός την Ρούμπιν Καζάν;

«Γνωρίζω μερικούς παίκτες της Ρούμπιν Καζάν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι ενδελεχώς όταν έρθει η ώρα. Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε. Αυτή τη στιγμή προέχουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει μεγάλο διάστημα μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Ρώσους».

Αν θα έκανες έναν μικρό απολογισμό για το 2011, τι θα έλεγες;

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος κάθε σεζόν. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στην Ευρώπη, με εξαίρεση το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ, αλλά μετά κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και εντός και εκτός έδρας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε. Ήμασταν άτυχοι, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από την παρουσία μας στο Champions League και να προχωρήσουμε στο Europa League».

Πόσα χρόνια ακόμα βλέπεις ν' αγωνίζεσαι με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Είμαι σε ένα σημείο στην καριέρα μου που βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να εμφανίζομαι δυνατός σε κάθε παιχνίδι. Βρίσκομαι στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons