OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κάκος, ο 12ος παίκτης του ΠΑΟ…


Με τον δωδέκατο παίκτη του ο ΠΟΑ ισοφάρισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Συνταγή Κάκου η εφεύρεση για να ισοφαρίζουν στα ζόρικα οι "πράσινοι".
Ο Τάσος Κάκος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Λέτο, μόλις ξάπλωσε στην περιοχή του Πανιωνίου την ώρα που το σκορ ήταν 1-0 για τους γηπεδούχους, χάρη σε γκολ του Μήτρογλου.
Ο Κερκυραίος που ορίστηκε να παίξει στη Νέα Σμύρνη, ακολούθησε τη… συνταγή ΟΑΚΑ, όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" ξαναμπήκαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο σκορ χάρη σε ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ! Ποιος νοιάζεται, όμως, η δουλειά τους να γίνεται;
Τι άλλο πρέπει να δούμε φέτος από τον Κάκο; Τι άλλο έχει να δείξει; Πόσο χειρότερα μπορεί να σφυρίξει; Τι άλλο χρειάζεται για να του πάρουν τη σφυρίχτρα; Μήπως ήρθε ο καιρός να του πείτε κάτι κύριε Πιλάβιε; Μήπως;


Ο Παναθηναϊκός μένει στο πρωτάθλημα (να συμμετέχεει, όχι για τίτλο) με οξυγόνο.

Ο Κάκος ανέλαβε... δράση στη Νέα Σμύρνη και το... λάθος του, είναι πάλι υπέρ του Παναθηναϊκού! Τα συμπεράσματα, είναι δικά σας. Εμείς, απλά θα κάνουμε το αφιέρωμά μας στον Κερκυραίο, που φέτος δεν έχασε την ευκαιρία να δει τους "πράσινους" και ως... φίλαθλος, στο νησί του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons