OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Πάντελιτς φέρνει Γιοβάνοβιτς...

Ένα τρελό σενάριο από την Γερμανία θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Μάρκο Πάντελιτς και στη θέση του να φέρει τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.
Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε για περισσότερο από ένα χρόνο με δηλώσεις και παραινέσεις προς την διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται να έχουμε ευτυχή κατάληξη με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Όλα αυτά εξαιτίας ενός "τρελού" σεναρίου από την Γερμανία που εμπλέκει τους Πάντελιτς, Γιοβάνοβιτς και Τζιμπούρ...

Είναι δεδομένο πως για το 32χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Γερμανία και συγκεκριμένα από την ομάδα της Βόλφσμπουργκ, η οποία με νέο προπονητή πλέον θέλει παίκτες για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της.

 Κάπου εδώ έρχεται και το όνομα του Μάρκο Πάντελιτς τον οποίο γερμανικά δημοσιεύματα στέλνουν στην Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι "λύκοι" έχουν καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό και η οποία απορρίφθηκε σε πρώτη φάση.

Τα δημοσιεύματα συνεχίζονται όμως και κάνουν λόγο για αντικατάσταση του Σέρβου άσου από έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς που δεν παίζει στην Λίβερπουλ και θέλει να αποχωρήσει.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι καθαρό φορ, τύπου Πάντελιτς, όμως μετά την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, αυτή η θέση έχει καλυφθεί και με το παραπάνω. Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να περιμένουμε 2-3 μέρες έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν όλα. 

http://sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons