OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στο πλάι 2.500 πιστοί του...

Περίπου 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός θα έχει την συμπαράσταση 2.500 οπαδών του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δείγμα της μεγάλης δίψας του ερυθρόλευκου κόσμου να βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.
Όσα εισιτήρια είχε στην διάθεσή της η ΠΑΕ, εξαντλήθηκαν μέχρι τέλους, δείγμα του ότι οι φίλοι των Πειραιωτών δεν επρόκειτο να αφήσουν τον Ολυμπιακό μόνο του σε αυτό το τόσο κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως συνέβη και στο ματς Κυπέλλου, που έκαναν "πάρτι" στο πέταλο, φωνάζοντας ακατάπαυστα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, έτσι και τώρα θα μετατραπεί σε "Γ. Καραϊσκάκης" το γήπεδο του Αστέρα. Άλλωστε, για τους φίλους της ομάδας... παντού είναι Πειραιάς.


Το +5 από τον Παναθηναϊκό πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί, ενώ μπορεί και να αυξηθεί αν ο Κώστας Μήτρογλου και η παρέα του κόψουν βαθμούς από τους πράσινους στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons