OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...24/01/11

Προπόνηση...

 Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (30/1, 17:15) με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Γιον Ασπιάθου, καθώς ο προπονητής της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην Ισπανία για προσωπικό του λόγο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Ντουντού ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο, ενώ οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη το απόγευμα, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.







Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας   Γιώργος Γκαλίτσιος και Αβραάμ Παπαδόπουλος αποφάσισαν τα χρήματα (10.000€), που αντιστοιχούσαν στο καθένα από τα δύο φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, και τα οποία κέρδισαν, να δοθούν στην Green Peace (Γιώργος Γκαλίτσιος) και σε ιδρύματα που θα επιλέξει η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αβραάμ Παπαδόπουλος).

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση στην Εθνική της ομάδα, του ποδοσφαιριστή της, Όλοφ Μέλμπεργκ. Η κλήση αφορά τον φιλικό αγώνα Κύπρος - Σουηδία (8/2), Σουηδία - Ρουμανία ή Ουκρανία (9/2).

*Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση στην Εθνική της ομάδα, του ποδοσφαιριστή της Ραφίκ Τζιμπούρ. Η κλήση αφορά τον φιλικό αγώνα Αλγερία - Τυνησία (9/2).

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons