OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 70-84

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (70-84) στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.
Παπαλουκάς: Ήταν πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς, πετυχαίνοντας 15 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/6 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και δυο ασίστ, ενώ έκανε τέσσερα λάθη. Έμεινε για 24'43'' στο παρκέ από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Νεστέροβιτς: Κακός ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος έπαιξε 22'54'' και κατέβασε πέντε ριμπάουντ, ενώ σημείωσε μόλις και μετά βίας δυο πόντους. Έκανε επίσης ένα κλέψιμο και δυο ασίστ, ενώ υπέπεσε σε ένα λάθος. Σε ρηχά νερά ο 34χρονος άσος του Ολυμπιακού, δεν βοήθησε καθόλου.

Σπανούλης: Ναι μεν πέτυχε 14 πόντους, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του (4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές). Πήρε ακόμα δυο ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο, αλλά ήταν απρόσεκτος, κάνοντας έξι λάθη. Εν ολίγοις, είχε τα πάνω του και τα κάτω του ο V-Span, μπορούσε και καλύτερα.

Μπουρούσης: Χρησιμοποιήθηκε για 17'06'' από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μάζεψε πέντε "σκουπίδια", αλλά μέχρι εκεί. Θα περίμενε κανείς αρκετά παραπάνω από τον Καρδιτσιώτη σέντερ απέναντι στους ψηλούς της Φενέρμπαχτσε.

Κέσελ: Έπαιξε μόλις 02'43'' και δεν κατάφερε να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Τα τρία γρήγορα φάουλ του αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να αγωνιστεί περισσότερο.

Πελεκάνος: Τα ίδια με τον Κέσελ, ισχύουν και για τον Έλληνα άσο, ο οποίος απλά υπέπεσε σε ένα φάουλ και προσπάθησε να παίξει κάποιες άμυνες.

Μαυροκεφαλίδης: Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ έπαιξε για 10'53'', σημείωσε δυο καλάθια (σε επτά προσπάθειες όμως), ενώ κατέβασε μόλις ένα ριμπάουντ. Υπήρχαν και από αυτόν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Νίλσεν: Μόλις δυο βολές στο ενεργητικό του Αυστραλού, ο οποίος αγωνίστηκε για 05'06'' στο ματς με την Φενέρ. Δε λέει να πάρει τα πάνω του και αυτό είναι εις βάρος του. Άλλωστε, παίζει μόνο στην Ευρώπη πλέον.

Παπανικολάου: Ξεκίνησε στην βασική 5άδα του Ολυμπιακού, έπαιξε για 15'07'' και σημείωσε τέσσερις πόντους. Παράλληλα, μάζεψε τρία ριμπάουντ, αλλά έκανε και τρία λάθη. Δεν είχε κάποια επιπλέον συμμετοχή στις άλλες κατηγορίες ο Έλληνας φόργουορντ, που μια ημέρα πριν τα άκουσε για τα καλά στην τελευταία προπόνηση από τον προπονητή του.

Έρτσεγκ: Ήταν καλός ο Σέρβος, πέτυχε δέκα πόντους σε 21'14'', πήρε τρία ριμπάουντ και είχε ακόμα μια ασίστ και μια τάπα. Προσπάθησε αρκετά και ήταν απ' αυτούς που διασώθηκαν από το ερυθρόλευκο "ναυάγιο".

Τεόντοσιτς: Κακή εμφάνιση από το Μίλος και το 1/10 τρίποντα είναι ενδεικτικό στοιχείο της αστοχίας του. Έμεινε στο παρκέ για 26'16'', σημείωσε επτά πόντους και πήρε τρία ριμπάουντ. Είχε ακόμα δυο ασίστ και ένα κλέψιμο, αλλά είναι φτωχή συγκομιδή για πλέι μέικερ της δικής του κλάσης και ειδικά σε ματς τέτοιας σημασίας.

Χαλπερίν: Πήρε τον χρόνο του ο Ισραηλινός στο ματς (15'55''), πέτυχε πέντε πόντους (κρίσιμο το τρίποντο από την γωνία), ενώ κατέβασε και τρία ριμπάουντ. Παράλληλα, είχε και δυο ασίστ, σε μια συμπαθητική παρουσία. Βέβαια, δεν ξεχώρισε ούτε αυτός, απλά υπήρχαν και χειρότεροι.



21:42.. Παρουσίαση των ομάδων λιγο πριν την έναρξη  του αγώνα.

21:34... Ζητήθηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο κόσμο να μην ανάψει καπνογόνα καθώς ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος από την Ευρωλίγκα.

21:28... Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις, η Φενέρ με λευκές.

21:26... Οι σημαίες σηκώθηκαν ψηλά, στο σημείο που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε λίγο θα ξεκινήσουν και τα γνωστά τους συνθήματα.

21:25... Ο Σπανούλης είχε έναν μικρό διάλογο με τον Γιασικεβίτσιους.

21:22... Το πέταλο που βρίσκεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού θα γεμίσει, αντιθέτως θα είναι άδειο εκείνο που ειναι κοντά στην Φενέρ.

21:20... Στο παρκέ ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, δέχτηκε το δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος τον λατρεύει.

21:18... Εκτός 12άδας ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, στην αποστολή κανονικά ο Γιάννης Μπουρούσης.

21:15... Μόλις βγήκε στο παρκέ ο Ολυμπιακός, με την ομάδα να δέχεται θερμή υποδοχή από τον κόσμο, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε εκείνη της Φενέρ η οποία δέχτηκε αποδοκιμασίες.
 
21:08... Στα επίσημα του ΣΕΦ έκατσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φορώντας κουστούμι.

21:04... Οι δύο ομάδες έχουν παραμείνει στα αποδυτήρια.

20:56... Καλώς την και την γειτονιά. Έφτασαν στο ΣΕΦ οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Καλλίπολη του Πειραιά και πήραν την θέση τους στο ΣΕΦ. Όσο περνάνε τα λεπτά, η προσέλευση αυξάνεται.

20:54... Για προθέρμανση είχε βγει και ο Μάρκο Κέσελ, αλλά πριν λίγο όλοι οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στα αποδυτήρια, για να ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

20:50... Εκτός 12άδας ο Τζαμόν Γκόρντον! Την θέση του στην αποστολή πήρε ο Μιχάλης Πελεκανος. Δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Αμερικανό γκαρντ τον τελευταίο καιρό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς εκτός από το γεγονός πως τον άφησε εκτός Α1, τώρα τον άφησε και εκτός 12άδας σε ματς Ευρωλιγκας.

20:45... Στο παρκέ βγήκαν για τον Ολυμπιακό οι Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν και Έρτσεγκ. Δεν βλέπουμε ακόμη, όμως, τον Γιάννη Μπουρούση. Για να δούμε αν θα παίξει, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

20:40... Μόλις βγήκε στο παρκέ για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου. Ο νεαρός φόργουορντ τα άκουσε... χοντρά το βράδυ της Τετάρτης στην προπόνηση από τον Ίβκοβιτς, καθώς έδειξε χαλαρότητα στο οικογενειακό διπλό των ερυθρολεύκων.

 20:35... Βρε καλώς τον.... Βγήκε στο παρκέ για προθέρμανση ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δεν άκουσε αποδοκιμασίες, αλλά σίγουρα θα ακούσει διάφορα όταν αρχίσει το ματς.

20:34... Σιγά-σιγά έρχεται κόσμος στο ΣΕΦ, βέβαια, ακόμη, το ΣΕΦ, δείχνει άδειο, αλλά όπως είπαμε, αναμένεται να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο κοντά στους 9.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού

20:32... Ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που βγήκε στο παρκέ είναι ο Ματ Νίλσεν. Ο Αυστραλός δοκιμάζει σουτάκια, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είναι ακόμη στα αποδυτήρια.

20:26... Δεν πρόκειται για εύκολο ματς. Η Φενέρ δεν είναι Ρόμα ούτε Σαρλερουά. Η τουρκική ομάδα διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, με παίκτες μαχητικούς και ταλαντούχους, τόσο στα γκαρντ, όσο και κοντά στην ρακέτα. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη και αν παίξει όπως πρέπει μπορεί να κάνει εύκολο το ματς. Χρειάζεται, όμως, συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού στο παιχνίδι από τους Πειραιώτες.

20:23... Aκούμε ωραίες μουσικές από τον DJ του ΣΕΦ, από τον ράπερ LL Cool J μέχρι ροκιές από τους Rolling Stones.

20:19... Ο πρώτος παίκτης από την Φενέρμπαχτσε βγήκε στο παρκέ, ο λόγος για τον Ρόκο Ούκιτς, τον σπουδαίο Κροάτη γκαρντ της τουρκικής ομάδας, ο οποίος ξεκίνησε σουτάκια. Χρειάζεται προσοχή το μαρκάρισμα του από τον Ολυμπιακό. Από τους ερυθρόλευκους δεν έχει βγει ακόμη στον αγωνιστικό χώρο κανένας παίκτης.

20:13... Υπάρχει κινητικότητα στις εξέδρες, καθώς οι οπαδοί της Θύρας 7 τοποθετούν τα πανό τους. Ήδη υπάρχουν ορισμένα από το Παλαιό Φάληρο, το Μοσχάτο, την Χαλκίδα, την Νεμέα, την Ηγουμενίτσα και από την Ελευσίνα. Προσθέστε ένα ακόμη μεγάλο πανό το οποίο αναγράφει "Pireaus Fun Club Gate 7 Since 1984".

20:09... Στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το "παρόν" περίπου 9.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, δεν θα υπάρξει sold out, αλλά το σημαντικό είναι πως οι εξέδρες του ΣΕΦ θα αποκτήσουν ξανά παλμό. Θετικό το γεγονός πως θα έρθουν στο Φάληρο αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μία "καυτή" ατμόσφαιρα.

20:02... Οι τσιρλίντερ του Ολυμπιακού κάνουν προθέρμανση στο παρκέ, ενώ έχουν έρθει στο ΣΕΦ ορισμένοι οργανωμένοι οπαδοί από την Θύρα 7, οι οποίοι τοποθετούν τα πανό τους. Μόλις, αναρτήθηκε και το κλασικό μεγάλο πανό το οποίο αναγράφει "Gate 7 Olympiacos".

20:00.... Kαλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το RedPlanet.gr έχει πάρει θέση στα δημοσιογραφικά θεωρία του ΣΕΦ και θα σας μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε (21:45, NET), στο πρώτο ματς των ερυθρολεύκων για την φάση του TOP-16 στην Ευρωλίγκα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons