OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Για όλα σας φταίει ο Ολυμπιακός...

Για όλα σας φταίει ο Ολυμπιακός...
«Η απολογία του δικέφαλου». «Η απόφαση είναι κρίσιμη και μπορεί να καταστρέψει την ομάδα». «Ίσως αποχωρήσει ο Ζαγοράκης». «Ίσως να μην μπορέσουμε να ελέγξουμε τον κόσμο μας που 'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ' να βρεθεί έξω από το γήπεδο». Ρε θα μας τρελάνετε τελείως;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φταίει ρε που πήγατε στο Βόλο σπάσατε την πόλη, δε πληρώσατε σε κανένα μαγαζί, στο γήπεδο μπήκατε με ντου, κατακλέψατε τις καντίνες του γηπέδου και για τις συμπλοκές με την αστυνομία και τη ρίψη δακρυγόνων;

Ο επίσημος (χαχα) ΠΑΟΚ δεν έχει ευθύνη πουθενά; Τι έκανε ο Ζαγοράκης ώστε να σταματήσει τους ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΟΜΑΧΟΥΣ όχι μόνο στο Βόλο αλλά και στη Τρίπολη, στις Σέρρες, στην Καβάλα και γενικά όπου έχουν ταξιδέψει για να μην καταστραφεί η αγαπημένη τους όπως λένε ομάδα...
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες, κύριε Ζαγοράκη που επιτέλους κάποτε πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τώρα αν αποχωρήσεις όπως μας φοβερίζετε «έχασε η Βενετιά βελόνι». Θα απάλλαξες το ποδόσφαιρο από τη παρουσία σου και τη φοβερή οικονομική σου επιφάνεια αλλά κυρίως θα σας στερηθεί ο αγαπημένος σας Παναθηναϊκός.

Μια ζωή «λάδι-λάδι και τηγανίτα τίποτα». Όλο λεονταρισμούς και ψευτομαγκιές. Ο ΘΡΥΛΟΣ δε φοβήθηκε ποτέ ούτε θα φοβηθεί και τώρα κανέναν. Επίσης πρέπει οι αρχές να κάνουν το καθήκον τους και όχι τα στραβά μάτια.


Τώρα στα δικά μας. Δέκα χιλιάδες εκδρομείς και ντόπιοι φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ θα βρεθούν την Κυριακή στο Βόλο στο τελευταίο παιχνίδι που δικαιούμαστε εισιτήρια εκτός λεκανοπεδίου. Περιμένουμε από όλους μας να έχουμε ολυμπιακή συμπεριφορά και να σεβαστούμε τη φιλοξενία όπως συνηθίζουμε.

Δεν είναι μαγκιά να κάνεις τον καμπόσο όταν έχεις κάνει κατάληψη στη πόλη σε ανήμπορους ανθρωπάκους. Μαγκιά είναι να μην κάνεις τίποτα εκμεταλλευόμενος τον όγκο σου. Οι υπεύθυνοι των συνδέσμων είναι υπόλογοι για αυτούς που κουβαλάνε και θέλει πιο πολύ προσοχή από άλλες πόλεις γιατί είναι και τα τσιπουράδικα και μπορεί κάποιος να «ξεφύγει».

Αδέρφια εκτός από τα παραπάνω που είναι αυτονόητα να ξέρετε πως αν γίνει κάτι σε αυτό το παιχνίδι, την τιμωρία θα την εκτίσουμε στο παιχνίδι με τον Βαζελο στο Καραϊσκάκης. Όποιος θέλει κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να είναι εχθρός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του κόσμου του και έτσι θα αντιμετωπιστεί.
Καλό μας ταξίδι.

Συντάκτης: Ακης
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons