OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο Ερνέστο «ντοπάρει» συνεχώς τον Πάρντο...

Ο Ερνέστο «ντοπάρει» συνεχώς τον Πάρντο
Για να εκτοπίσεις τον Αντώνη Νικοπολίδη από την 7ετή παρουσία του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σημαίνει ότι πρέπει να αξίζεις. Ο Ούρκο Πάρντο σίγουρα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σταματάει να του δείχνει την εμπιστοσύνη που τρέφει προς το πρόσωπό του.

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Γαύρο, είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον ΒελγοΙσπανό τερματοφύλακα και του τόνισε για ακόμη μια φορά πόσο πολύ πιστεύει σε αυτόν: «Θέλω να ξέρεις ότι έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από το ότι λέγεται. Έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ και δουλεύεις καλά. Αυτό θέλω να συνεχίσεις να κάνεις και να μην έχεις τίποτα στο μυαλό σου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «Τσινγκούρι» στον Πάρντο.

 Η αλήθεια είναι ότι ο Πάρντο τις τελευταίες μέρες δεν είναι και στα καλύτερά με όλα αυτά τα ονόματα τερματοφυλάκων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Βέβαια, η συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που του ζήτησε να μην ασχολείται με τη μεταγραφολογία, αλλά και οι παροτρύνσεις του Βαλβέρδε σίγουρα έχουν καθησυχάσει και έχουν τονώσει το ηθικό του πορτιέρε του Θρύλου.


http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons