OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στο +7 και άντε γεια...

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟ με τον Πανιώνιο και πλέον το πρωτάθλημα κατηφορίζει προς Πειραιά μεριά. Ό,τι και να έκαναν για να τους βοηθήσουν, δεν άντεξαν.

Η 19η αγωνιστική της Superleague ήταν καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟ έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, άρα τα πράγματα είναι γνωστά από εδώ και πέρα.

Ο Θρύλος είναι στο +7 από τον βάζελο, όπου ό,τι και να έκαναν, όσο και να τον έσπρωξαν, αυτός δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Στην εντατική τον κρατούσαν, αυτοί που τον κρατούσαν, έτσι όπως τον κρατούσαν, αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά.




Το πρωτάθλημα πάει προς Πειραιά μεριά και πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έφυγαν από την... εντατική και έχασαν τα πάντα. Τίποτα, τίποτα δεν σταματά την ομάδα του Ολυμπιακού, που είναι στους 48 πόντους και δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους άλλους.

Κανένας δεν μπόρεσε να τους σώσει και κανένας δεν μπόρεσε να τους κάνει πιο ικανούς ώστε να μας κοντράρουν περισσότερο.

Τα ψέματα τελείωσαν το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου, όταν το... πτώμα του ΠΑΟ είδε τον Μήτρογλου να του παραβιάζει την εστία.

Και που 'στε. Θα έρθουν στον Ναό μετά από λίγο καιρό και μετά θα έχουμε διψήφια διαφορά. Θα χαθεί ο λογαριασμός αδέρφια. Θα χαθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons