OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παρανόησαν με το +7...

Αδέρφια έχουν πάθει παράκρουση όλοι τους με το +7! Μια βόλτα στα σάιτ να κάνετε και αμέσως θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι έχουν παρανοήσει οι εχθροί μας! Ειδικά τα «αντικειμενικά» α λα ΒΑΖΕΛΕΤΑ σάιτ, που μαζί με τα… πλοκάμια τους (που μερικά έχουν κόκκινο χρώμα) κάνουν πάρτι βλακείας!
Παρουσιάζουν το πέναλτι στην Τρίπολη σαν ΕΓΚΛΗΜΑ και το πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ, αυτό του Κάκου στη Νέα Σμύρνη, το περνάνε στο ντούκου.

Και όσο θα ανοίγει η διαφορά, γιατί θα ανοίγει, τόσο θα παλαβώνουν οι εχθροί μας… Τι να μας πουν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ; Τι να μας πουν οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ; Που αν δεν υπήρχαν οι Κάκοι (κυρίως αυτός), οι Δαλούκες, οι Μάνταλοι, οι Σταθόπουλοι και οι… Μήτσιοι θα ήταν 17 βαθμούς πίσω και όχι 7! Μάχη με τον Ατρόμητο για την πέμπτη θέση πρέπει να δίνουν οι Λέτο και οι Λάζαροι… Οι Καντέ και οι Μπουμσόνγκ! Και μπορεί ο Σισέ να μην έχει αφήσει πέναλτι να πάει χαμένο, αλλά ο Κάκος παραμένει καλύτερος παίκτης του -7!
Φανταστείτε δηλαδή να αρχίσουμε να παίζουμε και την μπάλα που θέλουμε τι έχει να γίνει. Θα μπεί και ο Τζιμπούρ τώρα στο έργο… Μια χαρά και ο Μανιάτης στην πρώτη του εμφάνιση με την ενδοξότερη φανέλα… Όλα καλά. Πάμε γερά…

ΥΓ.: Μεγάλες στιγμές στη Μάνη. Τα αδέρφια μας της Θύρας 7 Γυθείου-Μάνης μας υποδέχτηκαν και θα δείτε ένα σούπερ αφιέρωμα στην εκδήλωση που έκαναν και στην εφημερίδα και φυσικά και όλα τα βίντεο εδώ…

ΥΓ.2: Κωστάρα, όχι έτσι ρε φίλε… Δεν τους λυπάσαι καθόλου;

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons