OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κανονιέρης και εκτός γηπέδων...

Κανονιέρης και εκτός γηπέδων (photos + videos)
Το katimagiko.gr φιλοξενεί στη στήλη του την εντυπωσιακή σύντροφο του Ραφίκ Τζεμπούρ, την πανέμορφη Ελληνομολδαβή, Βαλεντίνα Τσεπάνου που αναμένεται να κάνει το «Γ. Καραϊσκάκης» ακόμα πιο όμορφο!
Η 27χρονη γυμνάστρια εθεάθη πριν μερικές εβδομάδες να κρατάει αγκαλιά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου και τα σενάρια που τους ήθελαν μαζί και ευτυχισμένους έκαναν τον γύρο της... φίλαθλης Ελλάδας, αφού η Βαλεντίνα μόνο ως πανέμορφη και ενυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί!
Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Βαλεντίνα είναι γυμνάστρια και μοντέλο που κατάγεται από τη Μολδαβία. Βρίσκεται στη χώρα μας αρκετά χρόνια και κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Πρώτα στον «Όμορφο Κόσμο» του MEGA και φέτος μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha.
«Άντρας με τα όλα του...»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλεντίνα Τσεπάνου έδωσε συνέντευξη πριν μερικές μέρες, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, την οποία δεν παραδέχθηκε ευθέως αλλά ούτε και την αρνήθηκε.
Αναλυτικά τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην «Εξέδρα» η όμορφη Βαλεντίνα:



- Τι απαντάς σε όλες τις φήμες που σε θέλουν να είσαι εδώ και δυο μήνες ζευγάρι με τον Ραφίκ Τζεμπούρ;
«Γιατί πρέπει τα προσωπικά μας να τα ξέρουν όλοι; Δεν υπάρχει λόγος να πω ότι δεν το ξέρω. Σαφώς και τον γνωρίζω. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμάω πολύ και αυτές τις μέρες περνάει κάπως δύσκολα με όλα αυτά που συζητούν γύρω από το όνομα του. Εγώ ένα θα πω. Θα είμαι δίπλα του σε όλα. Τώρα αν είμαστε μαζί ή όχι αφορά μόνο εμάς»
- Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ότι είσαι αγκαλιά με τον Ραφίκ...
«Παραδέχθηκα ότι γνωριζόμαστε 3 μήνες. Δεν το αρνούμαι. Αλλά και έναν φίλο σου μπορείς να τον αγκαλιάσεις έτσι όταν χαίρεστε για κάτι»
- Ποια είναι η μεγαλύτερη αρετή του Ραφίκ;
«Είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να είναι οξύθυμος μέσα στο γήπεδο, αλλά εκεί το πάθος χρειάζεται. Λατρεύει αυτό που κάνει και του βγαίνει όλη αυτή η ένταση. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά που γράφονται. Είναι από τους ανθρώπους που ανεξάρτητα από το αν ήμασταν, είμαστε ή θα είμαστε μαζί δεν θέλω να χάσω από τη ζωή μου. Τον σέβομαι και είναι από τους άντρες που ποτέ δεν θέλω να αμφισβητήσω. Είναι από αυτούς που ξέρουν να στέκονται δίπλα σε κάποια γυναίκα είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι».

http://www.katimagiko.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons