OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Παντού είναι Πειραιάς...

Οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή στη Μαγνησία, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα και δείχνοντας ότι λατρεύουν παθολογικά την ομάδα της καρδιάς τους.
Περίπου 400 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τον Βόλο... Πειραιά, δείχνοντας τη λατρεία τους για την ομάδα της καρδιάς τους.
Τόσο στη διασταύρωση της Πορταριάς, όσο και στο ξενοδοχείο, που κατέλυσε η αποστολή, αρκετός κόσμος αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Από το πρωί, οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν υποσχεθεί ότι θα υποδεχθούν την αποστολή στον Βόλο. Το πούλμαν των Πειραιωτών έφυγε από το Ρέντη λίγο μετά τις 17.00 και έφτασε στη Μαγνησία στις 20.30.

Στην διασταύρωση της Πορταριάς, υπήρξε αποθεωτική υποδοχή από τον ερυθρόλευκο κόσμο και εν συνεχεία οι φίλοι της ομάδας τούς συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Μαρινάκης είχε επισκεφθεί τον τοπικό σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού και τους είπε ότι "δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό και να έχουμε τη συμπεριφορά που έχουμε μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons