OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Βαλβέρδε: «Θέλω κι άλλα γκολ!»

Απογοητευμένος με τους παίκτες του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο… τελειομανής Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς τόνισε πως ήθελε η ομάδα να «κλειδώσει» πιο εύκολα τον αγωνα, αλλά τουλάχιστον ικανοποιήθηκε από το νικηφόρο αποτέλεσμα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μεταγραφικά ζητήματα. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Βαλβέρδε για…
…την αδυναμία των παικτών του να βάλουν δεύτερο τέρμα:
«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Αστέρας αμύνεται καλά, δέχεται λίγα γκολ όχι μόνο όταν παίζει μαζί εμάς, αλλά και με άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο να την κερδίσεις, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα στην άμυνα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο νερό, η αλήθεια είναι πώς μας δυσκόλεψε αρκετά αυτό και ήταν εύκολο να συμβεί κάποιο λάθος στην άμυνά μας.»

…το πέναλτι που δόθηκε στον Φουστέρ:
«Δεν έχω προσωπική άποψη, γιατί από το σημείο που βρίσκομαι λίγα πράγματα μπορείς να δεις καθαρά. Παρόλα αυτά, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά θα προτιμούσα να κερδίσουμε με τις υπόλοιπες φάσεις και όχι με το πέναλτι, γιατί συνήθως τα πέναλτι είναι αμφισβητούμενα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο ότι ήταν δικό μας, είχαμε δημιουργήσει αρκετά καλό ρυθμό, μπαίναμε καλά στην αντίπαλη περιοχή, αν και ο Αστέρας στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερος. Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο μας δυσκόλεψε περισσότερο, κυρίως με ένα σουτ, όμως οι πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες ήταν δικές μας με τους Μανιάτη και Ζαϊρί.»
…το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς γρήγορα:
Και σε εμένα θα μου άρεσε να κερδίζαμε με περισσότερα γκολ και πολλές φορές όταν βλέπω κάποιον παίκτη ξεμαρκάριστο φωνάζω να του δοθεί η μπάλα, αλλά μάλλον δεν με ακούνε (γέλια). Απ' έξω όταν το βλέπεις είναι εύκολο, αλλά όταν είσαι παίκτης ήξερα ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται απ' έξω, γιατί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να το κάνεις και να το κάνεις κάτω από αρκετή πίεση. Θα θέλαμε με περισσότερα γκολ να νικάμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε. Επίσης έχουν όλα την αξία τους. Το ότι κερδίζεις 1-0 και αμύνεσαι καλά μέχρι το τέλος και διατηρείς το αποτέλεσμα, είναι επίσης θετικό.
…την μεταγραφή Τζιμπούρ:
Δεν το ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος. Τον έχουμε δει σε μία προπόνηση. Είναι παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ και μας ταιριάζει.
…την τακτική που ακολούθησε η ομάδα:
Στο β' ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε με την ίδια ένταση όπως στο πρώτο μέρος. Ο Αστέρας πίεζε αρκετά στο β' ημίχρονο, είχε ανεβάσει αρκετά το παιχνίδι του και μας δυσκόλεψε πολύ.
…πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού από τον Αστέρα:
Αυτό είναι μία ερώτηση που δεν πρέπει να απευθύνετε στον προπονητή, γιατί όντως μπορεί ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται, καθώς έχει ένα πλάνο. Ο προπονητής εστιάζει την προσοχή του στη δική του ομάδα. Αναγνωρίζω ότι είναι καλοί παίκτες οι Φορτούνης, Ντεγκρά ή ο Μπαστία, αλλά εστιάζω την προσοχή μου στο πώς θα τους κερδίσουμε. Αναγνωρίζουμε ότι είναι καλοί παίκτες, αλλά εμείς κοιτάμε τώρα την ομάδα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons