OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το παρασκήνιο του μεγάλου deal...

Όλο το deal της μετεγγραφής του Τζεμπούρ, η συνάντηση του Μαρινάκη με τον παίκτη στα γραφεία του πρώτου στον Πειραιά και μετέπειτα η ωριαία συνομιλία του Αλγερινού με τον Βαλβέρδε στα ισπανικά. Θα είναι άραγε το τέλος στις μετεγγραφές; Ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά.

Σαφώς η μετεγγραφή ενός ποδοσφαιριστή αποτελεί από μόνη της το γεγονός και αυτό που σε μια τελική ενδιαφέρει τον κόσμο. Όμως, καλό είναι πολλές φορές να κοιτάζουμε και το πως προκύπτει ένα deal, δηλαδή το πως φτάσαμε στην οριστική συμφωνία.
Ο Στέφανος Λεμονίδης ανέλυσε μέσω της εφημερίδας "ΦΩΣ", ότι τις τελευταίες 2-3 ημέρες άρχισε να κινείται το θέμα με τον Ράφικ Τζεμπούρ, αν και δεν ήταν ενήμερος από την αρχή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Μαρινάκης. Τι εννοούμε με αυτό; Πολύ απλά, με το που αποδεσμεύτηκε ο Αλγερινός από την ΑΕΚ, ο μάνατζέρ του τον πρότεινε στο Σωκράτη Κομινάκη. Ο α' αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, δεν είπε από την αρχή στον 44χρονο εφοπλιστή για τον "τρομοκράτη", καθώς ήταν νωπό ακόμα το "μετεγγραφές τέλος".

Εντέλει, έσπασε την σιωπή του την Παρασκευή... Ο Σωκράτης Κομινάκης διαμήνυσε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού ότι καλό θα ήταν να προχωρήσει το θέμα με τον Αλγερινό, εκείνος δεν ήταν διόλου αντίθετος, βλέποντάς τον μάλιστα στα γραφεία του στον Πειραιά. Αμέσως μετά, ενημέρωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα έλεγε άλλωστε το ναι ή το όχι. Ο "Τσινγκούρι" απάντησε ότι ο Τζεμπούρ είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά έχει προβληματικό χαρακτήρα. Όμως, θέλησε να τον συναντήσει από κοντά, πήγε στην Capital (εταιρεία Μαρινάκη) και για μια ώρα τα έλεγε με τον ποδοσφαιριστή στα ισπανικά και χωρίς διερμηνέα. Μόλις βγήκε από την συνάντηση, ο 47χρονος προπονητής είπε "it's ok" και η μετεγγραφή ήταν πλέον γεγονός!


Ο παίκτης θα μείνει αρχικά για έξι μήνες, αλλά η οψιόν είναι μονομερής και μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει τον παίκτη και μετά το καλοκαίρι, αναλόγως του πως θα τα έχει πάει μέχρι τότε. Ο Τζεμπούρ θα στοιχίσει περίπου 500.000 ευρώ  για έξι μήνες και από εκεί και πέρα για τα επόμενα δυο χρόνια θα παίρνει 1 εκ. ευρώ ετησίως. Φυσικά, η ΑΕΚ δεν παίρνει δεκάρα τσακιστή, αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος.

Όσον αφορά άλλες κινήσεις όπως του Κουμορτζί, η ΠΑΕ λέει πως δεν θα υπάρξει άλλη κίνηση, όμως κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην "φωτιά". Με τον συγκεκριμένο μεγαλομέτοχο, όλα είναι ανοιχτά και τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το μόνο δεδομένο είναι πως θέλει να καταστήσει πανίσχυρο τον Ολυμπιακό. Όταν λέμε πανίσχυρο, εννοούμε πανίσχυρο...

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons