OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...28/01/11

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν Μέλμπεργκ και Ντουντού...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (30/1, 17:15) με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Μέλμπεργκ και Ντουντού, με τον δεύτερο να ακολουθεί μετά το τέλος της προπόνησης και εξτρά ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Ουρτάδο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Νέμεθ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για τον Βόλο.


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (Κυριακή 30/1, 17:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο), εξαντλήθηκαν. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην έρθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.


Ανακοίνωση...

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο, με την μορφή δανεισμού μέχρι 31/12/2011, στην Σάντος.

http://www.olympiacos.org
 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons