OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τρέλα για τον Θρύλο...

Πολύ ενδιαφέρουσα και...γευστική ήταν η βραδιά συνάντησης και γνωριμίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών του στον Ολυμπιακό με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Δευτέρα στο Μικρολίμανο.
Τα εδέσματα ήταν απολαυστικά για όσους τα καταβρόχθισαν και για όσους (λόγω... δίαιτας) απλώς τα δοκίμασαν. Και όλο το κλίμα στο δείπνο ήταν πολύ ζεστό, με τη φροντίδα των ανθρώπων που εργάζονται στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ και που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η πιο εύγευστη, πάντως, ανάμνηση αυτής της βραδιάς δεν είναι άλλη από την εντύπωση που άφησε και δια ζώσης στους παρισταμένους ο κ. Μαρινάκης. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του μέχρι αργά τη νύχτα στο φινάλε της βραδιάς, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αναλυτική συζήτηση για κάθε θέμα της ομάδας με τους ρεπόρτερ.

Παρουσίασε (μαζί με τους στενούς συνεργάτες του) όλο το πλάνο που έχει εκπονηθεί για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να φτάσει αμέσως ξανά στην κορυφή και να συνεχίσει την ανάπτυξή του τα επόμενα χρόνια. Εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση στη δουλειά και τη φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίστηκε η ανάγκη σταδιακής ελληνοποίησης στο δυναμικό της ομάδας και έγινε σαφές σε κάθε τόνο ότι ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του έχουν σαφέστατη γνώση για κάθε λεπτομέρεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Για το τι είχε συμβεί την προηγούμενη χρονιά σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ άλλων, για το τι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά από εδώ και πέρα, όσο κι αν οι πρακτικές της περσινής περιόδου δεν έχουν ακόμη εξαλειφθεί. Και ο νοών νοείτο.

Είχαμε ακούσει, είχαμε μάθει και είχαμε αντιληφθεί από την πρόσφατη καθημερινότητα, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Ολυμπιακό και για τον Ολυμπιακό. Χτες το βράδυ, απλώς επιβεβαιώσαμε για πρώτη φορά από κοντά ότι ο άνθρωπος ζει και αναπνέει για την επίτευξη του οράματός του να οδηγήσει πολύ ψηλά την ομάδα. Με λαχτάρα, με κέφι, με όρεξη, με πυγμή και αποφασιστικότητα.

Η εκδήλωση τελείωσε γύρω στις 3 τη νύχτα, αλλά νομίζω ότι, εάν ήταν δυνατόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να μιλάει για την ομάδα μέχρι να φτάσει η ώρα να πάει στο γήπεδο για το ματς με τον ΠΑΟΚ!
Χρήστος Μεγγλίδης
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons