OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...20/01/11

Βραβεύεται ο Αλμπερτ Ριέρα για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής...

Αύριο Παρασκευή 21/1 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη η βράβευση του Αλμπερτ Ριέρα, του οποίου το δεύτερο γκολ στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό αναδείχθηκε το καλύτερο (Best Goal) της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League. Την βράβευση θα κάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πέτρος Ξανθόπουλος.


VODAFONE MVP ο Φρανσουά Μοντεστό...

Πολυτιμότερος παίκτης (VODAFONE MVP) του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος είπε κατά την παραλαβή του βραβείου του:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό το βραβείο, αλλά εγώ σκέφτομαι περισσότερο το 1-1. Έπρεπε να είχαμε νικήσει. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό για τη νίκη. Αν δεν πηγαίναμε για να νικήσουμε, δεν θα παίζαμε ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δεν είναι ευχάριστο να μην κερδίζεις στην έδρα σου, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να νικάς σε όλα τα παιχνίδια»

Απαντώντας σε ερώτηση για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Στο Κύπελλο δυσκολευτήκαμε πολύ να αποκλείσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο».

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη η κοπή της πίτας των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons