OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιατί όχι στον Ολυμπιακό ο Σάντσες...

Ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες, αλλά και αξία να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα από την Βαλενσιέν, όπως ο Ολυμπιακός, χαρακτήρισε τον Κάρλος Σάντσες ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου Φρανσί Ντεκουριέρ. «Δεν θα του σταθούμε εμπόδιο για το καλοκαίρι» τόνισε στην SPORTDAY ο ισχυρός άνδρας της Βαλενσιέν.

Μπορεί προς το παρόν ο Σάντσες να μην πωλείται από την ομάδα του, εκτός αν αυτή λάβει 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το καλοκαίρι οι συζητήσεις θα γίνουν πάνω σε νέα βάση. Ο Κολομβιανός μέσος θεωρείται παίκτης-κλειδί για την Βαλενσιέν, η οποία προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία και για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας απέκλεισε οποιαδήποτε περίπτωση παραχώρησής του: «Ο Κάρλος είναι παίκτης αξίας για εμάς. Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι».

Για την επόμενη μεταγραφική περίοδο ωστόσο, τόνισε: «Το παιδί έχει φιλοδοξίες και εμείς δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Το καλοκαίρι θα ξανασυζητήσουμε την όποια πρόταση έχουμε και θα αποφασίσουμε». Βάσει λοιπόν των λεγομένων του Ντεκουριέρ, ειδικά αν υποβιβαστεί η Βαλενσιέν, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόκτηση του Σάντσες από τον Ολυμπιακό, εκτός κι αν μπει «σφήνα» κάποια άλλη ομάδα: «Εγώ πιστεύω ότι ο Κάρλος είναι προορισμένος για μεγάλο κλαμπ σε μεγάλο πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει άνετα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία. Οπότε, γιατί όχι και στον Ολυμπιακό;»


Προτάθηκε ο Γιοβάνοβιτς

Αν δεν έμπαινε στη μέση η Λίβερπουλ, πολύ πιθανό ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς να αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι, ωστόσο φυσικό ήταν να προτιμήσει τον αγγλικό σύλλογο. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που ο Σέρβος δεν αγωνίζεται με τους «κόκκινους» και ψάχνει να βρει ομάδα να πάει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Στα γραφεία των «ερυθρολεύκων» έφτασε ένα παρόμοιο φαξ, το οποίος προτείνει τον παίκτη, με οψιόν μάλιστα αγοράς για το καλοκαίρι, αλλά οι πολύ υψηλές απολαβές του αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια τέτοια κίνηση, αρκεί να ξεπεραστεί το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ο Γιοβάνοβιτς.

«Καθαρός» ο Μέλμπεργκ

Κανονικά αναμένεται να συμμετάσχει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου δεν είναι κάτι σοβαρό. Η κατάσταση του Σουηδού αμυντικού θα επανεξεταστεί και στη σημερινή προπόνηση, όπως άλλωστε και των Πάρντο (ενοχλήσεις στη μέση), Μπράβο. Μέχρι την Παρασκευή θα κριθεί και η συμμετοχή του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι προπονείται καθημερινώς, έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Έδωσε τα χρήματα για Γκαλέτι

Ο Ολυμπιακός, αναμένοντας την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής στην οποία έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η υπόθεση του Γκαλέτι, κατέθεσε στην ΕΠΟ τις 725.000 ευρώ που αφορούν το δεύτερο εξάμηνο της περσινής περιόδου, από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν πήρε τα χρήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάντα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και σε δεύτερο βαθμό και δεν θα λήξει άμεσα από τη στιγμή που για την ώρα δεν φαίνεται διάθεση συμβιβασμού από την πλευρά του πρώην παίκτη της ομάδας.


http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons