OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έχω αρκετά παράπονα...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονά του για την εμφάνισή των παικτών του, που κινδύνεψαν να χάσουν ένα θεωρητικά εύκολο ματς.
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ΑΕΚ λόγω του ότι είναι ιστορική ομάδα.
Ο 67χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε αρχικά: "Η ΑΕΚ έκανε ένα ηλεκτροσόκ και εύχομαι να έχει καλή συνέχεια, είναι ιστορική ομάδα και της αξίζει κάτι καλύτερο".

Στην συνέχεια, ο Ντούντα μίλησε για την δική ομάδα: "Έχω αρκετά παράπονα από τους παίκτες μου. Είναι πολύ δύσκολο να δίνεις στον αντίπαλο τόσο υψηλό ποσοστό στα δίποντα. Πρέπει από αυτό το παιχνίδι να μάθουμε τι σημαίνει επαγγελματισμός.

Εκτιμώ την ΑΕΚ και τους παίκτες της. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες. Τα νέα παιδιά βοήθησαν, ειδικά ο Παπανικολάου με τα επιθετικά του ριμπάουντ στο τέλος".


Σε ερώτηση για τον Άγγέλο Κορωνιό, σχολίασε: "Ο Άγγελος θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Τα πόιντ γκαρντ καταλαβαίνουν καλύτερα το μπάσκετ από τους ψηλούς. Είναι καλός προπονητής ο Άγγελος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του".

Κέσελ: "Δεν ήμασταν σε καλή βραδιά"

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Κέσελ σημείωσε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν ήμασταν σε καλή βραδιά. Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη και συνεχίζουμε".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons